perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kesävaatekaappini kulmakivet



Heippa kaikki!

Tänään olisi siis vuorossa jotain vähän erilaista, nimittäin video! Mieleni perukoissa oli jo pitkän aikaa kukoistanut ajatus, että olisi mahtavaa tehdä tällainen stailausvideo, ja viimeinkin sitten ryhdyin tuumasta toimeen, ja tein sen!
Videossa puhun kesävaatekaappini kulmakivistä, joihin sitten lukeutuikin aika suuri määrä juttuja! Ja älysin vasta äsken, ettei näihin juttuihin lukeutunut kuitenkaan, daa, sandaaleja! Ups, mutta sanotaan, että halusin vaihtoehdon sandaaleille koska niitä näkee niin usein!
Video on englanniksi, ihan vain sen takia, että YouTube on aika kansainvälinen paikka ja halusin videoni tavoittavan ihmisiä myös muista maista!

Toivottavasti tykkäätte, ja olisi kivaa saada palautetta siitä! Kertokaapa myös, mitkä ovat teidän kesävaatekaappienne kulmakivet!


Maksimekko: H&M, Oranssi bleiseri: Gina Tricot, Buutsit: Vagabond, Hattu: Seppälä

Revityt shortsit: DIY, Wifebeater: Iskän vanha, Hattu: Seppälä, Hopeiset sandaalit: H&M
Valkoinen kauluspaita: H&M, Pinkit housut: H&M, Sandaalit: H&M (yllätys yllätys)
Kissansilmät paita: Äitin jostain kirppikseltä ostama, Hame: Äitin tekemä, Buutsit: Vagabond


XX Emma

torstai 12. heinäkuuta 2012

Wild one OOTD

Heippa kaikki!

Tässä on vuorossa hyvin vanha arkistoihin unohtunut postaus!

Ajattelinpa jakaa täällä teidän kanssanne asua perjantailta! Perjantaina oli mukava päivä koulussa, nimittäin lyhyt sellainen! Ja edelleen sää suosi meitä, joten ilma oli ihana! Postissa saapui myös yksi kauan odotettu paketti, jonka sisältöä jaan teidän kanssanne vähän myöhemmin...

Asussa yhdistyy nyt KOLME printtiä, leopardi, tiikeri ja isompi leopardikuvio! Mietin, että olisi hauskaa sekoitella näitä eläimellisiä printtejä keskenään, ja muuttaa tämä minulle hyvinkin tyypillinen asu erikoisemmaksi!
Heitin tähän printticocktailiin mukaan vielä tämän mahtavan kirkkaan oranssin bleiserin sekä ronskit boyfriend-farkut!
Oranssi bleiseri: Gina Tricot, Leopardipaita: Kirppis, Boyfriend-farkut: H&M, Leopardiloaferit: DinSko

Leopardi+leopardi+tiikeri ei näytä niin uhkaavalta jos pinnat ovat pieniä, eivätkä ne ole liian lähellä toisiaan!



Emma

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

pink leather heaven OOTD

Heippa kaikki!

Palaan tänään taas asiaan yhden Päivän Asun kera! Kuten joku ehkä huomasikin, päälläni on aivan mahtavan upea nahkaliivi, jonkalaisen perään olen kuolannut jo jonkin aikaa, mutta valitettavasti, se ei ole minun!
Minun oli pakko saada se mukaan näihin kuviin, koska ystäväni Ella vieraili meillä ja hänellä oli tuo ihanuus mukanaan ja vielä hintalappu todisteena siitä mahtavasta diilistä jonka hän oli siihen saanut!

Nahkaliivi on tosiaan Carlingsista ja vieläpä huimalla viidenkymmenen prosentin alennuksella!
Joten, jos teidän läheisyydellänne, oi rakkaat lukijani, on tällainen halpojen nahkaliivien aareaitta, kehotan harkitsemaan sellaisessa vierailua!
Minä sen sijaan tässä kiroan shoppailulakkoani, ja tyydyn nyt vain tähän kuvissa nahkaliivin kanssa keikistelyyn... Mutta se mistä voin olla varma, on että nahkaliivi on todellakin To Buy listallani Amerikanmatkalla!

No mutta heitin lainaliivin asuni päälle, joka koostui parista lempivaatteesta, kissapaidasta ja pinkeistä housuista!

Pinkit housut: H&M, Kissapaita: Äitin joku vanha, Tossut: H&M, Nahkaliivi ♥: Ystävän, Carlings


Sormukset (Vasemmalta oikealle): Isoisoäidin sormus,  Äitin rippilahja, Espoosta kerrostalon pihasta löytynyt, Lahja (Gina Tricot), joku random kultainen 
Ristikaulakoru: Glitter, Love-kaulakoru: Accessorize

TODISTE mahtavasta hinnasta


XX Emma


Ps. Jos joku eläinystävä huolestui nahkaliivipuheistani, liivi oli käsittääkseni tekonahkaa!

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

♥ Beautiful buys ♥

 Heippa kaikki!

Lupailinkin tuossa viime postauksessani näyttää viimeaikaisia ostoksiani! Täältä siis pesee! Olen yrittänyt tässä vähäsen rajoittaa, kun tosiaan Amerikanmatka on hyvinkin lähietäisyydellä, ja rahoja olisi kiva käyttää siellä päässä! Mutta... noh, olin kaupungilla ja tavarat kutsuivat minua!

Ensimmäinen ostos oli Seppälästä, ja hyvä ostos olikin! Musta huopainen lierihattu, alkuperäiseltä hinnaltaan 20 euroa, alennettu 60% kahdeksaan euroon. Asiahan oli vielä niin, että toisessa kädessäni kannattelin kultaista pitsimäisen oloista kaulakorua, ja minun piti valita näiden kahden väliltä. Ratkaisin asian (onneksi) hatun voitoksi. Parastahan tässä oli vielä se, että minulla oli lahjakortti Stockmannille (näin ollen myös Seppälään) jolla oli vielä jäljellä 7 euroa 60 senttiä! Näin ollen, maksoin hatustani noin 35 senttiä...

Toinen ostos sitten... Hyvin hyvin, outo ostos minulta. Ostin mahtavan, upean kimaltelevan pinkin strasseilla koristellun cokctail-sormuksen! Olin Glitterissä Äitini kanssa, ja siellä oli juuri meneillään 75%  alennusmyynnit. Äiti bongasi hyvän diilin yhteen kaulakoruun ja minäkin etsiskelin jotain käyttöä vielä rahaa sisältävälle lahjakortilleni. Alehyllyissä mikään ei puhutellut, mutta kun astuin ylennysmyyntiosastolle... Ihania kimaltavia sormuksia ja kaulakoruja ja rannerenkaita! Ihastelimme aikamme ja budjetin ylittävien hintojen takia jätimme strassi-ihanuudet hyllyihinsä. Kuitenkin päästyäni koko kierroksen kaupan ympäri, en ollut vieläkään löytänyt mitään erityistä, ja palasin takaisin strassikorujen kohdalle. Sovitin sormusta sormeeni ja tunsin oloni prinsessaksi! (Ja tunnen edelleen kun kirjoitan tätä postausta verkkareissa samainen sormus sormessani.) Sovimme Äitini kanssa, että hän maksaa 5 euroa, lahjakortilta menee 9 euroa ja maksan itse loput 5 euroa. Kallista, mutta ylellistä!


Pinkki kimalteleva statement -sormus: Glitter 18,90€
Musta lierihattu: Seppälä 7,95
Sormus sopii mihin asuun ja tilanteeseen vain! Varsinkin tämän toisen ihanuuden kanssa samaan kuvaan... 

Mitkä ovat teidän lähiaikojen onnistuneimmat ostoksenne?

XX Emma

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Flamingo pink jeans and stripes OOTD

Heippa kaikki!

Aamulla heräiltyäni verkkaiseen tahtiin, mietiskelin mitä laittaisin päälleni... Varmaa oli kuitenkin se, että juuri valmistuneet pinkit diy-farkut päätyisivät päälleni.
Seisoin siis vaatekaappini ovella, ja huonepostauksessanikin näkyvästä oven naulakosta tippui henkselit jalkojeni juureen. Ajattelin että joku suurempi voima (?) yrittää viestittää Päivän Asuuni liittyvää sanomaa. Joten, totesin mielessäni: "I can make it work" ja kaivoin kaapistani luottoraitapaitani! 
Hattu täytyi tietysti läntätä päähän, antamaan sitä jotain! Iki-ihanat korkkarini kuitenkin vaihdoin astetta mukavempiin, Vagabondin korkonilkkureihini! 


Juoksentelin hyvän osan päivästä toimittamassa mitä ihmeellisimpiä asioita, ja kaupungilla suhailun tuloksena mukaani tarttui vielä pari ostostakin, joita esittelen myöhemmin täällä blogissa!


Huh, mutta suuri kivi vyöryi sydämeltä kun sain hyvän ystäväni auttamaan koulujutuissa (keskellä kesää, blaah) ja vieläpä kuvaamaan nämä kuvat! KIITOS!


Amerikan matkani lähestyy päivä päivältä, ja matkalaukkuni sisältö varmaan vilahtaa täälläkin!


Farkut: Saksasta +DIY (tulossa pian), Raitapaita: Marimekko, Henkselit: Kirppis, Kengät: H&M, Hattu: Prisma


Kiitos loputtomien O.C. -boxiuusintojen, kesällä riittää tekemistä ja myös kuunneltavaa! Tämä ainutlaatuinen biisi löytyi kakkoskauden päätösjaksosta!

XX Emma

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Turkoosi silmämeikki

Heippa kaikki!

Mietin, että tällainen meikkipostaus olisi joidenkin mielestä kiwa, ja minulla nyt oli tällainen erikoisempi meikki päällä ja kamera lähietäisyydellä...
Annan kuvien puhua puolestaan, joten tässä se nyt on! 











Tein suurin piirtein koko meikin tällä perussiveltimellä. Kastelin sen ennen kuin otin siihen väriä, koska silloin väristä tulee intensiivisempi ja tummempi.
Tällä IsaDoran kajalilla sisärajaukset.
Tämä on kuin onkin se telkkarissa näkynyt ripsari, jonka mainoksessa joudutaan pidätetyksi liian pitkien ripsien takia...? Niin ei ole kyllä käynyt vielä tähän mennessä! Ajattelin että ehkä joku haluaisi että teen arvion siitä, joten sellainen on kyllä tulossa!

Hyvää keskiviikkoa!



XX Emma




maanantai 2. heinäkuuta 2012

Lace dress OOTD

Heippa kaikki!

Kiinalaista ruokaa, puutarhassa auringossa jäätelön syömistä, sanapelin pelaamista ja jalkapallon intensiivistä seuraamista. Miksei siis pukeutua entiseen kevätjuhlamekkoonsa ja korkokenkiin? 
  Mekko on itse asiassa päälläni väärinpäin, koska etupuolella on sellainen outo vetoketju! Tykkään tästä mekosta, se on niin viaton söpö pitsimekko! Asennetta mekkoon lisäsin oranssilla bleiserillä.
 Rock on!

Puuterin värinen pitsimekko: H&M, Oranssi bleiseri: GT, Kengät: Nilson

Pääkallorannekoru: Gina Tricot
Lompsa: Äitin vanha, Sormus: Samasta paikasta

Hapsukaulakoru: H&M

XX Emma

Ps. Näissä kuvissa muuten näkyy tavallisen kuvauspaikkani ympäristö, koska kun rajasin näitä kuvia, niistä tuli ihan epätarkkoja ja kökköjä! Joten ehkä jotakin teistä kiinnostaa nähdä tämä salaperäinen boxi paremmin! :D

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Tee se itse: Ympyrähuivi + sitomisvinkit

Heippa kaikki!

Vuorossa tänään olisi tee-se-itse ympyrähuivi. 
Idean sain Christellen videosta ja kiiruhdinkin heti ostamaan palan kangasta, jotta saisin itsellenikin tällaisen kätsyn monikäyttöisen vaatekappaleen. 
Käyttötapoja kyllä riittää, mielikuvitus on vain rajana... Tämä on mahtava vaate ottaa esimerkiksi matkalle mukaan, koska ei erikseen tarvitse pakata montaa vaatetta mukaan, vaan tästä saa parilla hakaneulalla ja kenties vyöllä muunneltua vaikka hameen, shaalin tai kaulaliinan! 
Muuten idea on aika selkeä, ympyrän muotoisen kaistaleen leikkaaminen kankaasta ei nyt ole maailman vaikeinta, mutta kädenreikien osuminen oikeille kohdille onkin sitten eri juttu! 

Toivottavasti saatte ideoita tästä niin toteuttamiseen kuin stailaukseenkin! 
Let's get started!

Tältä huivi siis näyttää levitettynä!

Tarvikkeet:

Kangasta!

Valitsin tämän punaisen kankaan Christellen videon perusteella: se on tarpeeksi luksus mekkoihin ja hameisiin, mutta se toimii myös paidoissa. Kangas on taas trikoota jotta sitä ei tarvitse päätellä! Kävimme Äitin kanssa Eurokankaassa ja ostimme 1,5 m kangasta, se maksoi vain 11,95€!


Sakset!

Kun leikkaa kainaloreikiä, Äiti sanoi että kainalokohdissa kannattaa käyttää kuviosaksia, jotta kangas ei purkaudu!

Mittanauha!

Mittaa selkäsi leveys, kainalosta kainaloon!
Mittaa "kainalosi" korkeus olkapäästä vähän kainalon alle.
Tästä näkyy miten kainalonreijät leikataan. Kainaloreikien matka toisistaan tulee selän leveydestä.  Reikien pituus taas on kainalon korkeus + n. 7,5 cm lisää. 

Tein tällaisen puolikaaren avittamaan ympyrän  piirtämisessä. Kannattaa kuitenkin leikata vain niin iso ympyrä kuin kankaasta pystyy, sitä voi sitten pienennellä!

Vaiheet nopeasti:

1. Mittaa itsesi ylläolevasti.
2. Aseta haluamasi kangas maahan ja leikkaa siitä niin iso ympyrä kuin pystyt. Helpointa on taittaa kangas puoliksi ja leikata puoliympyrä!
3. Mittaa kankaan keskikohta ja laske siitä kainaloreikien paikat. 
4. Leikkaa kainaloreijät, ne leikataan vain viilloiksi!
5. Valmis!

5 tapaa sitoa se:

Tässä huivi on perusolomuodossaan! Hakaneulalla sitä voi sitoa erilaiseksi tai lisätä vaikka vyön korostamaan vyötäröä.

Asu alla: T-paita: Kirppis, Boyfriend-farkut: H&M, Punaiset kengät: Saksasta (Buffalo London)

Ns. Punahilkka-look! Nostin vain kauluksen pystyyn hupuksi.
Tässäkin vain laskin ylemmän kerroksen liivistä alas, niin että syntyi tällaiset siivekkeet!
Tämän lookin taitaisi Erkkikin. Sidoin huivin kaulalle, yllätys yllätys: huiviksi!
Melkeinpä sanoisin että tämä on lempparilookini! Taita huivi kahtia, ja tuo liehekkeet keskelle eteen, kiinnitä hakaneulalla.

Kengät: H&M, Vyö: Äitin
Tässä idea on samanlainen, eli taita huivi kahtia, mutta jätä ulommainen osio lyhyemmäksi. Vie yläosa "kainaloiden" korkeudelle, ja taitoskohta hieman sivulle, kiinnitä hakaneulalla. Varo etteivät kainaloreijät näy selässä!

Pusulaukku: Kirppis


Haluaisitteko ehkä lisää tapoja sitomiseen? :)


XX Emma


Ps. Katsooko kukaan tänään EURO 2012 -finaalia? Tunnustan hurahtaneeni vähän tuohon jalkapalloon, ja aion todellakin seurata tiiviisti koko matsin! Kumpi voittaa, Espanja vai Italia? Minä äänestän Espanjan (ja Fernando Torresin) puolesta! :)