sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

♥ Beautiful buys ♥

 Heippa kaikki!

Lupailinkin tuossa viime postauksessani näyttää viimeaikaisia ostoksiani! Täältä siis pesee! Olen yrittänyt tässä vähäsen rajoittaa, kun tosiaan Amerikanmatka on hyvinkin lähietäisyydellä, ja rahoja olisi kiva käyttää siellä päässä! Mutta... noh, olin kaupungilla ja tavarat kutsuivat minua!

Ensimmäinen ostos oli Seppälästä, ja hyvä ostos olikin! Musta huopainen lierihattu, alkuperäiseltä hinnaltaan 20 euroa, alennettu 60% kahdeksaan euroon. Asiahan oli vielä niin, että toisessa kädessäni kannattelin kultaista pitsimäisen oloista kaulakorua, ja minun piti valita näiden kahden väliltä. Ratkaisin asian (onneksi) hatun voitoksi. Parastahan tässä oli vielä se, että minulla oli lahjakortti Stockmannille (näin ollen myös Seppälään) jolla oli vielä jäljellä 7 euroa 60 senttiä! Näin ollen, maksoin hatustani noin 35 senttiä...

Toinen ostos sitten... Hyvin hyvin, outo ostos minulta. Ostin mahtavan, upean kimaltelevan pinkin strasseilla koristellun cokctail-sormuksen! Olin Glitterissä Äitini kanssa, ja siellä oli juuri meneillään 75%  alennusmyynnit. Äiti bongasi hyvän diilin yhteen kaulakoruun ja minäkin etsiskelin jotain käyttöä vielä rahaa sisältävälle lahjakortilleni. Alehyllyissä mikään ei puhutellut, mutta kun astuin ylennysmyyntiosastolle... Ihania kimaltavia sormuksia ja kaulakoruja ja rannerenkaita! Ihastelimme aikamme ja budjetin ylittävien hintojen takia jätimme strassi-ihanuudet hyllyihinsä. Kuitenkin päästyäni koko kierroksen kaupan ympäri, en ollut vieläkään löytänyt mitään erityistä, ja palasin takaisin strassikorujen kohdalle. Sovitin sormusta sormeeni ja tunsin oloni prinsessaksi! (Ja tunnen edelleen kun kirjoitan tätä postausta verkkareissa samainen sormus sormessani.) Sovimme Äitini kanssa, että hän maksaa 5 euroa, lahjakortilta menee 9 euroa ja maksan itse loput 5 euroa. Kallista, mutta ylellistä!


Pinkki kimalteleva statement -sormus: Glitter 18,90€
Musta lierihattu: Seppälä 7,95
Sormus sopii mihin asuun ja tilanteeseen vain! Varsinkin tämän toisen ihanuuden kanssa samaan kuvaan... 

Mitkä ovat teidän lähiaikojen onnistuneimmat ostoksenne?

XX Emma

2 kommenttia:

  1. Sormus on ihana, bling-bling muttei mauton.

    VastaaPoista
  2. Ihana hattu. Jos mun paksuun päähän mikään hattu menisi, valitsisin kyllä tämän.

    VastaaPoista