keskiviikko 1. elokuuta 2012

Greetings from America!!! (ja ostokset)

Heippa kaikki!

Ja todellakin, tervehdykset Amerikasta! Palasin just pari päivää sitten kaksi viikkoa kestäneeltä matkaltani cowboyden kotimaahan! Mukanani toin mahtavien muistojen lisäksi: vaatteita. Ehdin shoppailla monessa kaupungissa ja osavaltiossa mukaanlukien Bostonissa ja New Yorkissa. Matkalla tosiaan oli niin kivaa, että olen tässä harkitsemassa lähteä sinne vaihtoon kun sen aika tulee!

Olette ehkä kuulleet sanonnan, että Amerikassa kaikki on isompaa ja parempaa. Noh, se todellakin on totta, varsinkin vaatekauppojen kohdalla! Valinnan varaa siellä kyllä todellakin riitti ja Suomen kauppavalikoima kalpenee häpeästä Jenkkien rinnalla!

Erityisen innoissani olin menossa Forever 21:iin, kauppaan, joka on samantyyppinen kuin H&M trendikkäitä vaatteita; halvalla. En pettynyt ja teinkin hyviä löytöjä sieltä.
Rättiketjukaupoista (anteeksi) maininnan arvoinen on myös Strawberry, joka yllätti minut asustevalikoimillaan! Varsinkin kengät ovat tsekkaamisen arvoisia!

Seuraavaksi: Target. Kaikilla on luultavasti oletuksensa Targetin suhteen, eikä moni sanoisi sitä hyväksi paikaksi vaateshoppailuun, mutta minä olen eri mieltä! Target kannattaa tsekata, jos haluaa trendikkäitä vaatteita, mutta halvalla! Pulitin nimittäin hameostoksestani vaivaiset 15 dollaria, ja tein mielestäni hyvät kaupat!

Urban Outfitters oli todella kiinnostava kauppa ja vaatteet olivat ihania, kuitenkin hintataso siellä oli aika korkea joten en päätynyt shoppailemaan siellä pahemmin.

USA:ssa oli myös paljon outlet-keskuksia, jossa oli monen liikken outlet-myymälät samassa. Näistä kylistä tein hyviä löytöjä! Viimeisessä kuvassa esiintyvä ostos maksoi vaivaiset 20 dollaria!
New Yorkissa kävimme Century 21 -nimisessä tavaratalossa, ja en itse nauttinut käynnistä kauheasti. Vaatteiden esillepano oli nimittäin surkeaa, ja he saivat Donna Karanin ja Michael Korsin huippuluomuksetkin näyttämään Tarjoustalon aleosastolta surkeissa rekeissään. Ihmiset näyttivät kuitenkin raahaavan useita muovikasseja mukanaan kaupasta, ja hyvää tavaraahan siellä myydään, minäkin löysin kauan etsimäni kultaisen kellon sieltä kahdellakympillä!

Ja jos olet joskus New Yorkissa, sinun on pakko käydä tsekkaamassa Macy's! Se on maailman suurin kauppa (tai ainakin niin siinä seinässä luki) ja kokoelma kaikkea vaatteista paistinpannuihin on valtava! Minäkin bongasin sieltä jotain, nimittäin Madonnan ja hänen tyttärensä malliston Material Girl:in topin! Eikä hintakaan päätä huimannut, 13 dollaria! Alennukset siellä ovat huomattavia!

Aion lähipäivinä postata vielä muutakin matkastani, että pysykää kanavalla sitä varten!




















1. Armeijanvihreä liivi - Old Navy
2. Nahkaliivi - Urban Outfitters
3. Valkoinen bleiseri - Forever 21
4. Pitsiyksityiskohdilla varustettu collage-paita - Forever 21
5. Rollarit t-paita - Gap
6. I LOVE NEW YORK -t-paita - Turistikaupasta
7. Tiikeripaita - Forever 21
8. Muotoonommeltu toppi - Macy's
9. Kukalliset shortsit - Pikkuputiikista
10. Peplum-helmallinen hame - Target
11. Kultalaatoilla varustettu reppu - Urban Outfitters
12. Leopardivyö - Target
13. Kultakaulakorukasa - Strawberry
14. Kultakello - Century 21
15. Niittiloaferit - Nine West
16. Glitterloaferit - Forever 21
17. GLITTERKOROT - Nine West

Mikä oli teidän lempparinne ostoksistani? Olettekohan tekin tehneet hyviä löytöjä tänä kesänä matkoiltanne tai ihan muuten vain? Kertokaa ihmeessä! :)


Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti