sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Day in life - Kiinalaista ruokaa

 Heippa kaikki!

Eilen kävin syömässä ystävien kesken ja toinpa jopa järjestelmäkamerani mukaan! Tässä on siis kuvasatoa reissulta, asukuvia tällä kertaa ei valitettavasti ole, ne vain unohtui ottaa!
Muuten, kertokaa, tai vaikka vain painakaa sitä "cool!" -nappia, jos tykkäätte tällaisista tyhjänpäiväisistä "päivä elämässäni" -postauksista!

Kävimme siis ystävien kanssa syömässä kiinalaista ruokaa ja vaihtamassa kuulumisia. Oli oikein kivaa! Ehdimme myös piipahtaa parissa kaupassa, ja ostin Tarjoustalosta (jee!) Baby Oil:ia (ei, en tällä kertaa vauvan pyllylle) vaan meikinpoistoon! Olen kuullut että se toimii ja on hellävaraista (ja halpaa), ja päätin antaa sille mahdollisuuden! Kokeilinkin sitä jo illalla, ja ihan hyvinhän ne meikit lähtivät. Pidän teidät ajan tasalla asiasta!

Jos satutte muuten pyörähtämään Helsingissä päin, kannattaa tsekata Punnitse ja säästä-luontaistuotekauppa Helsingin Sörnäisissä! Tuosta kaupasta löysin eilen ihan mahtavia kuivattuja hedelmiä, jugurttirusinoitan ja -pähkinöitä ja muuta superrhyvää! :)

Illalla kun kotiuduin, niin vietin melkeinpä koko tylsän illan lukien koulutyötä varten maailman pitkästyttävintä ja vaikealukuisinta kirjaa, Hermann Hessen Demiania. Anteeksi, mutta kaikki kirjat mitkä pitää lukea koulua varten ovat kuolettavan tylsiä.

Vähän on tuo eri hintaista kuin se ennen käyttämäni Cliniquen kylläkin sikahyvä meikinpoistoaine...


Kotiin saapumiseni aikaan Aurinko paistoi niin nätisti, että tuli kiire penkoa kamera esiin!
Kanaa, bambunversoja ja kiinalaisia sieniä - Nam!!! 
Kaverini otti Kung Po kanaa, joka oli niin tulista, että meiltä kolmelta muulta, jotka maistoimme sitä tuli liekkejä korvista! 

Tämä sitten oli kirpeetä!
Innostuin yhtenä iltana laittelemaan kynsiäni, ja tällaiset niistä sitten tuli! Voin tehdä kyllä tutorialin miten ne tehdään, jos on kiinnostusta...?
Sormus on uusi ostos Ginasta, muista ostoksista lisää vähän myöhemmin! 

Tein meikkini ylhäällä olevasta Katy Perryn Demi-lehden ikivanhasta kansikuvasta inspiroituneena! Olisikohan jollain kiinnostusta nähdä tutorialia (ja parempia kuvia) tästäkin???  

Oli hauska päivä, hyvää ruokaa ja kivoja tyyppejä! Olihan muillakin siellä kivat päivät? :)


XX Emma

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! :) Tarkotatkohan noita Katy Perryllä olevia vai mun jäljennöksiä... :D

      XX Emma

      Poista