perjantai 6. heinäkuuta 2012

Flamingo pink jeans and stripes OOTD

Heippa kaikki!

Aamulla heräiltyäni verkkaiseen tahtiin, mietiskelin mitä laittaisin päälleni... Varmaa oli kuitenkin se, että juuri valmistuneet pinkit diy-farkut päätyisivät päälleni.
Seisoin siis vaatekaappini ovella, ja huonepostauksessanikin näkyvästä oven naulakosta tippui henkselit jalkojeni juureen. Ajattelin että joku suurempi voima (?) yrittää viestittää Päivän Asuuni liittyvää sanomaa. Joten, totesin mielessäni: "I can make it work" ja kaivoin kaapistani luottoraitapaitani! 
Hattu täytyi tietysti läntätä päähän, antamaan sitä jotain! Iki-ihanat korkkarini kuitenkin vaihdoin astetta mukavempiin, Vagabondin korkonilkkureihini! 


Juoksentelin hyvän osan päivästä toimittamassa mitä ihmeellisimpiä asioita, ja kaupungilla suhailun tuloksena mukaani tarttui vielä pari ostostakin, joita esittelen myöhemmin täällä blogissa!


Huh, mutta suuri kivi vyöryi sydämeltä kun sain hyvän ystäväni auttamaan koulujutuissa (keskellä kesää, blaah) ja vieläpä kuvaamaan nämä kuvat! KIITOS!


Amerikan matkani lähestyy päivä päivältä, ja matkalaukkuni sisältö varmaan vilahtaa täälläkin!


Farkut: Saksasta +DIY (tulossa pian), Raitapaita: Marimekko, Henkselit: Kirppis, Kengät: H&M, Hattu: Prisma


Kiitos loputtomien O.C. -boxiuusintojen, kesällä riittää tekemistä ja myös kuunneltavaa! Tämä ainutlaatuinen biisi löytyi kakkoskauden päätösjaksosta!

XX Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti