lauantai 8. syyskuuta 2012

Kesän asut syksyyn - 3 tapaa!

Heippa kaikki!

Olen todellakin pahoillani tästä postauksien puutteesta, mutta tässä on ollut vaikka mitä kaikkea tekemistä ja blogi on jäänyt vähän takasijalle! Mulla on kyllä taskussa vaikka mitä ideoita tulevaisuudelle, ja aion todellakin postailla täällä taas jatkossa enemmän!

Anyways, mitä tulee tämänpäiväiseen postaukseen, tein tällaisen videon Youtube-tililleni, Trendisuoralle! Olisi mahtavaa, jos menisitte kommentoimaan tai tilaamaan tuon kanavani, teen siellä tällaista vähän samanlaista kuin täällä blogin puolella, videoiden muodossa!

Onkohan joku muukin on tuskaillut sen ongelman kanssa, että haluaisi enemmän kuin mitään käyttää edelleen niitä ihania farkkushortseja ja sitä kulunutta t-paitaa, mutta kun mittari ulkona näyttää vain kahdeksaa (en vitsaile!!!) astetta!? Noh, eipäs kannata vielä masentua ja kaivaa niitä toppatakkeja ja talvisaappaita kaapista! On vielä mahdollista käyttää näitä kesälemppareita syksylläkin, ne pitää vain pukea vähän erilailla! ;)



Kertokaapas sitten mistä asusta piditte eniten, tai miten itse valmistaudutte syksyn tuloon vaatetuksen tai minkä vaan puolesta! :)

XX Emma

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen asu oli suosikkini. Hyvä syksyinen setti syntyi, vaikka lähtökohta oli tosi kesäisen oloinen maksimekko. -Tpzu

    VastaaPoista