lauantai 6. lokakuuta 2012

Viikon asu

 Heippa kaikki!

Siitä tulee taas ihan liian pitkä aika siitä, kun olen viimeksi täällä horissut! Yksi selitttely tälle on se, että koneeni kovalevy on jo nyt, vain tuskin puolen vuoden käytön jälkeen täyttynyt enkä voi siis tallentaa sinne nyt mitään kuvia! Höh!

No olen nyt tullut takaisin tällä kertaa "päivän asun" kera! Tai pitäisikö sanoa "viikon asun" koska olen asunut melkenpä koko viikon tässä asukokonaisuudessa! Jotenkin se vain kolahtaa! Asu siis koostuu kukallisista shortseista, tummansinisestä miesten (heh) neuleesta, irtokauluksesta ja nilkkureista! Kaulus on itse asiassa kauan aikaa sitten nähty "diy"! Ostin huutonetistä kauluspaidan ja leikkasin sen kulukseksi! Tadaa! Nyt sitten viime viikonloppuna innostuin askartelemaan kaulusta vielä vähän lisää, ja siitäkin on tulossa kohtapuoliin postausta ja videota!

Ensi viikolla meillä on sitten syysloma, ja voi että se tulee oikeaan paikkaan! Olen niin kyllästynyt tämän vuoden ensimmäisen koeviikon jälkeen koulunkäyntiin, että on mukava päästä vähän tuulettumaan.

Onkos teillä siellä samoja tunnelmia?


Kukalliset shortsit: H&M, Neule: H&M, Kaulus: DIY, Kengät: Vagabond






XX Emma


Ps. Oletteko te kuuleet uuden Bond-leffan biisiä, Adelen esittämää Skyfallia? Aika mahtipontinen biisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti