sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kukkia ja pudonneita lehtiä


Takki: Armeijan ylijäämävarasto, Farkut: Topshop (Copehagen), Flatformit: Vagabond


Paita: H&M (aikoja sitte)







Kohta se syksy iskeekin jo kunnolla. Olemme saaneet nauttia ihanasta pitkästä kesästä mutta kyllä tuolla ulkona jo tuntee sellasen pienen, hyvin salakavalan kylmää lupaavan viiman. Ei se sinänsä haittaa, syksy on suurinpiirtein mun lempparivuodenaika. Neulesäät odottaa :)
Oon just keskellä mun huoneen järjestyksen uusimisprosessia. Aina tällaset sisustuspuuskat iskee (sillä hetkellä kun pitäs oikeesti olla tekemässä jotain aivan muuta ja) vuodenajan vaihteessa. Mä oon jotenkin sellanen syys- ja kevätsiivoilija (nää onkin melkeinpä ainoita aikoja kun oikeesti siivoan). Tekee mieli alkaa alottaa puhtaalta pöydältä; uus järjestys, koulussa panostus (haha yeah right), uus tukka ja uudet vaatteet. Nää on vaan ulkoa näkyviä juttuja, mutta onko meissä sisäänrakennettuna sellainen ajatus että uusi vuodenaika on uusi alku? Yksi hyvä esimerkki on uudenvuodenlupaukset. Vaikka niitä ei tulis toteuttamaan, niin on jotenkin hyvä fiilis siitä, että ainakin olis mahdollisuus muuttaa liikuntatapojaan tai sitten vaikka koko elämänfilosofiaansa.
Ja vaikka jollain tavalla muutos tuntuu niin hyvältä ja lupaavalta, niin sitä on niin kaavoihinsa kangistunut että vain pieni sängyn paikan muuttaminen voi jo ylittää rajan. Ja vaikka kuinka olen monta kertaa kurottanut käteni pakastealtaalla sitä mansikkapuffettia kohden, niin aina se minttu tai vanilja vie voiton.
Rohkaisen kuitenkin teitä kaikkia itseni rinnalla nyt tänä syksynä repäisemään sillä itselle sopivalla tavalla. Joskus nimittäin sattuu löytämään jotain uutta. Ehkä se sänky näyttääkin paremmalta toisin päin.


♥   Emma


3 kommenttia:

  1. Voi, joko on noin syksyistä! On sitten varmaan. Huokaus. Mihin kesä hurahti? Ja oliko kalan kanssa tosiaan perunoita? Ihmeellistä, jos itse valitsit.

    VastaaPoista
  2. Yksi tyttäristäni sisusti huonettaan jatkuvasti, sängyt ja kaapit ja pöytä pyörivät jatkuvaa 'piiri pieni pyörii' -leikkiä. Muut taas antoivat huonekalujen olla paikoillaan. Kummallista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on tainnut olla sellainen rauhaton sielu. Tai kaksi tytärtäsi saivat täysosuman huonekalujen paikoille heti yhdeltä istumalta ja yksi etsi vielä! :) Kiitos kommentistasi!

      Emma

      Poista