tiistai 27. elokuuta 2013

SHOPPING IN HELSINKI



Hame: H&M, California-paita: Californiasta (ylläri) 80-luvulta, Laukku: Accessorize (viime vuodelta), Kengät: New Yorker





Kukkahame: Sokos (Mexx) -50%!!!



Flatformit: Vagabond


Viime lauantai kului tällaisissa merkeissä! Käväisin perheeni kanssa kaupungilla ja vaikka alun perin visiitin tarkoituksena oli hankkia Äidille jotain ihme kankaita niin mullakin tarttui pari juttua mukaan...                            Sokokselta löytyi tollanen ihana kukkakuvioin varustettu kesähamonen. Hmm, ehkä nyt loppukesä(/okei, syksyn alku) ei ole täydellinen hetki ostaa kevyttä hametta jonka värit ja kuviot on yhtä kesäisiä kun pinkiksi palaneet suomalaiset hietsun hiekkarannalla... Mutta tuo kyseinen hame oli -50% alessa joten eihän sitä voinut sinne jättää! 
Toinen ostokseni oli noi Vagabondin flatformit. Muistan hyvin että 3 vuotta sitten näin tollaiset jonkun edelläkävijän päällä ja olin sillee "EI IKINÄ, kauheet kengät miten joku voi käyttää tollasia!?!?" ja minähän tässä kolmen vuoden päästä ostan itselleni juuri samanlaiset kengät... Mutta hei mielipiteet muuttuu! Ainoa huono puoli on että keksin tämän trendin vasta nyt! Oon menettänyt monta vuotta flatformien iloista käyttämistä! Noi tulee luultavasti näkymään asukuvissa hyvin pian. Mutta nyt mä syvennyn paremmin terveystiedon ihmeelliseen maailmaan ja kiitän ja kuittaan.

♥   Emma

1 kommentti: