perjantai 20. huhtikuuta 2012

Shoes, shoes, shoes!

Heippa kaikki!
Eli siis olin nähnyt tätä "tagiä" monesti YouTubessa, ja päätinkin, että hei, otanpa ne kysymykset tähän, ja teen oman pikku kyselyni tänne ja ehkä viihdytän osaa Teistä! Olen siis kääntänyt nämä lauseet itse, joten pahoitteluni ehkä vähän töksähtelevistä käännöksistäni! Englanniksi tagin nimi on "Confessions of a shoe-a-holic", mutta en nyt katsoisi itseäni kenkäalkoholistiksi, satun nyt tykkäämään kengistä!

Kysymykset!

1. Korot vai matalat kengät?
Ehdottomasti korot! En siis käytä mitään hulluja korkoja tai mitään, mutta olen aikas lyhyt (163cm), joten omanarvontuntoisena ihmisenä (ja kavereita 10 senttiä lyhyempänä) käytän mielelläni korkoja! Usein korkkareissani on hyvinkin paksu korko, enkä omista yli varmaankaan kymmenen sentin korkoja! Vaikka siis pidän korkokenkiä harva se päivä, ne ovat hyvin kävely- ja varsinkin mukavuusystävällisiä!


2. Mitkä ovat "go-to" kenkäsi?
Vagabondin mustat nilkkurini. Siis käytän niitä melkein joka päivä, ne ovat maailman mukavimmat ja saavat jokaiseen asuun asennetta! Ennen nykyisiä nilkkureitani, minulla oli (on edelleen) toiset, mokkaiset, Vagabondin nilkkurit. Käytin niitä niin tiuhaan, että yhtenä päivänä kun olimme äitini kanssa Turussa viime syksynä, päädyin ostamaan nämä uudet vaihtelun vuoksi! Mietiskelin niiden ostamista pitkään, korko oli todella omaleimainen, ja vähän ehkä miehekäs, ja eiväthän ne mitkään halvat olleet! Mutta ONNEKSI päädyin sitten ostamaan ne, ne ovat nimittäin uskollisimmat kenkäni.



3. Mikä on lempparisi nykyisistä kenkätrendeistä?
Ns. Chunky Heel, elikkä paksu tai jämäkkä korko. On ihanaa, ettei pelkästään sellaiset stilettokengät ole in, nimittäin paksuilla koroilla pystyy myös kävellä!
Rakastan myös eläinkuosikenkiä... Minulla on varmastikin joku eläinkuosivaihe meneillään! Käärmeprinttishortseja odotellessa...



4. Entäs inhokkisi? Hmm... En oikein tiedä! Voinpa melkein sanoa, että never say never! Viime syksyn Kitten Heel:istä en oikein välittänyt, ehkäpä juuri siksi, kun korkokenkien pitää olla korkeat! Yhdessä vaiheessa inhosin myös teräväkärkisiä kenkiä, mutta nyt voisin jopa käyttää niitä!



5. Mitkä ovat kalleimmat kenkäsi?
Varmaankin Ugg-saappaat. Ne ovat lyhytvartiset, tummanruskeaa mokkaa, ja niissä on nappi sivulla. Aika perus-kengät! Ostin ne pääasiassa sen takia, että täällä on talvisin niin hirrwween kylmä! Olihan ne viime vuonna tosi cool, ja olihan se siistiä, mutta nyt ne ovat olleet päällä vain mukavuuden takia! Minulla on myös pikkuputiikista ostetut ruusuballeriinat, jotka ovat hieman muita kenkiäni hintavammat!


















6. Mitkä kengät haluaisit todella paljon?
Vaikea valita kahden kenkäparin välillä: joko iki-ihanat Jeffrey Campbell Litas:it, tai sitten H&M:n mustat korokepohjasandaalit. Jeffrey Campbellit taitavat jäädä vain haaveeksi, mutta ehkäpä kiikutan nuo H&M:n kaunokaiset kotiin... Mitäs te sanotte?
Korokepohjasandaalit

Korokepohjasandaalit – H&M:stä

http://www.hm.com/fi/s/02SHCD
Korokepohjasandaalit tekomokkaa. Sivulla solki. Korokepohja edessä 4 cm, korko 14,5 cm. Kumipohjat.
H;amp;Mwww.hm.com
Juhlakengät , Lita Shoe , Jeffrey Campbell - NELLY.COM



Noloin kenkä-tarinasi?
En taida muistaa todella noloa tarinaa! Mutta ainakin sellaisen muistan, kun olimme Äidin kanssa kaupungilla vuosia sitten (olin ehkä nelosella), ja minulla oli jalassani sellaiset upo-uudet "kantapäättömät", ehkä rakenteeltaan vähän tohvelimaiset kengät. Noh, siinä sitten uusien kenkieni kanssa tepasteltuani vain hetken, huomasin, että joku häiritsi kengässäni. Ja kun pysähdyimme tarkastamaan sitä (keskelle ihmisiä täynnä olevalle torille), kävi selville, että kengässäni jalkani ja kengän välissä oli purkka! En tiedä yhtään, miten se sinne joutui, koska en minä nyt ilman kenkää siellä kävellyt, mutta siellä se oli, ja jouduimme Äitin kanssa sitten raaputtamaan sen pois uusista kengistäni! Että potutti! INHOAN sitä, kun ihmiset heittävät purkan maahan, koska kyllä se sitten tavalla tai toisella päätyy jonkun viattoman kengänpohjaan! Yäk!


8. Valitse kenkä ja kerro tarina!
No, oli tuo vähän niin kuin tarina, mutta voin kertoa punaisista broque-kengistäni sen verran, että ne ovat Saksasta, ja kun olimme siellä, etsin epätoivoisesti kenkiä, ja leveäjalkaisena sovitin varmaan sataa paria, kunnes sitten löysin nuo, ja voih, ne olivat täydelliset! Söpöt, hyvät kävellä, tyylikkäät ja kun niillä käveli, korko kopisi maahan ihanasti! Käytin niitä kesällä huimasti, ja pitääkin tuoda ne kevääseen! Jos haluatte, niin tästäkin voisin tehdä jonkun stailauksen!



9. Monetko kengät omistat?
Huhhuh, en tiedä yhtään! Tiedän, että olen aika nuori omistamaan paljon kenkiä, mutta minulla on kyllä aika monet! Laskin joskus 20, numero on saattanut kyllä nousta tai laskea, en tiedä! Ja tietysti kun kenkiä tarvitsee niin moneen vuodenaikaan ja tarkoitukseen! Minulla on talvibuutseja, kumisaappaita, sandaaleja...


10. Milloin käytit korkkareita ensimmäisen kerran?
Isoenoni hautajaisissa, kun olin 12 tai 13. Ostettiin Äitin kanssa minulle DinSkosta mustat, pienikorkoiset, vähän teräväkärkiset kengät. Olin ihan täpinöissä, kun koroistani kuului sellainen kopina! Käytin niitä seuraavana kesäna ihan kauheasti! Kaksi viikkoa putkeen, ja minulla oli aina laukussani rakkulalaastaripaketti!


















11. Paljonko käytät rahaa kenkiin?
Ostan kenkiä mielestäni vähän, mutta harkiten! Jalkani ei enää kasva, joten pystyn käyttämään kenkiä monta vuotta. Kohtelen kenkiäni hyvin, ja käytän niitä suutarilla aika-ajoin. Ostan Vagabondilta paljon kenkiä, ne ovat niitä kalliimpia ostoksia, ja sitten saatan ostaa DinSkosta tennarit tai H&M:ltä kiilakorkosandaalit alesta.


12. Mitkä ovat lempipaikkasi ostaa kenkiä?
 Vagbond! Tykkään myös H&M:stä, koska sieltä saa trendikkäitä kenkiä, halvemmalla. Olen ostanut kenkiä myös ulkomailta, ja DinSkosta sun muista liikkeistä tulee joskus ostettua kenkiä.



13. Onko sinulla pari kenkiä, jotka kadut ostaneesi?
Ääk! En oikein ole katunut mitään! Joitakin kenkiä olen käyttänyt vähemmän, mutta ne ovat olleet joskus kivoja! En oikein osaa nimetä paria, joista en tykkää! Ehkä Amerikasta ostetut pörröiset flip-flop-sandaalit sisäkengiksi, kun meillä on niin kylmä, ettei täällä voi sellaisia käyttää! Mutta ne maksoivat vain 10 dollaria... Ostin myös Seppälästä sellaiset mustat kiilakorkonilkkurit, pitkän aikaa niitä zoomailtuani, mutta kun sain ne kotiin, ne jäivät vain seisoskelemaan siihen kenkätelineeseen. Ne eivät olleet minua! Ja vaihdoinkin ne sitten beigeihin nilkkureihin, jotka ovat aivan ihanat ja saaneetkin paljon käyttökertoja ja kehuja!



14. Näytä lempikenkäsi.
Varmaan vähän tylsää, mutta niiden uskollisten Vagabondin nilkkureiden täytyy olla lempparini... Tykkään tietysti kaikista kengistäni, ja rakastan esim. rippijuhliini ostettuja puupohja-naru-sandaalejani! Kaikki kenkäni ovat ihania!


Toivottavasti hei tykkäsitte! Ja kertokaapahan mitkä ovat Teidän lempikenkänne! Jos haluaisitte stailauspostausta joistain noista kengistäni niin ilmoitelkaa! Ja mitä pidätte, pitäisikö minun todella ostaa nuo H&M -kengät!?

Ihanaa viikonlopun alkua! Tänään sitten vuorossa Michael Bublén keikka! Iik! En malta odottaa!

Emma

Ps. Tiedättekö sen tunteen, kun käy läpi miljoona kenkälaatikkoa, eikä siltikään löydä mitä etsii...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti