sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tee se itse: Balleriinanuttura sukalla

Heippa kaikki!

Löysin tänään nettiselailun tuloksena videon jossa kerrottiin miten tehdään balleriinanuttura sukan avulla, ja päätin siis heti kokeilla sitä. Joku oli ehkä jo kysellytkin tällaista hiuspostausta, ja mietin että tämä saattaa olla hauska tutoriali tehdä ja lukea!

Tämä sukkanutturahan on siis helpoin kampaus ikinä, ja sen tekemisessä kehittyy nopeasti! Mietin myös, että joku puolipituisten/lyhyehköjen hiusten kanssa tuskaileva voi pitää tätä avullisena, sillä tämä kampaus sopii niin lyhyempiin, kuin pidempiinkin hiuksiin!

Jos kampauksen tekeminen ei millään onnaa, niin katsopa alkuperäinen video täältä!

Noniin, eiköhän aloiteta!
Mitä tarvitset:
1. Harja
2.Ponnari
                 3. Pinnejä! (Varsinkin jos hiuksesi ovat lyhyehköt!)
4. Vahaa ym. muuta silotustuotetta
5. Hiuslakkaa

6. Sukan (parittoman varmaan)
7. Sakset

Vaihe 1. Leikkaa sukasta kärki pois! Sukan värillä ei sinänsä ole väliä, mutta on kätevämpää, jos sen väri sulautuu hiustesi väriin. Mitä pidempi sukka sitä isompi nuttura! Nilkkasukat eivät siis käy!

Vaihe 2. Rullaa sukanvartta itsensä ympärille.

Vaihe 3. Donitsin tulisi näyttää tältä!

Vaihe 4. Kokoa hiuksesi ponnarille. Hiusten koostumuksella ei ole väliä, tämä kampaus näyttää hyvältä niin suorilla kuin kiharillakin hiuksilla, tai juuri pestyillä kuin toisen päivän hiuksilla! Käytä vahaa tai muuta muotoilutuotetta silottamaan lentelevät hiukset. Jos sinulla on otsatukka ja/tai hiuksesi ovat lyhyehköt, kannattaa lisätä pinnit niskaan ja päälaelle pitämään hiuksia putoilemasta!

Vaihe 5. Pujota ponnarisi donitsin läpi ja kierrä hiuksia sen ympärille. Älä pujota sitä alas asti. (Tämä vaihe on vaikeaa selittää!!!) Kierrä donitsi itsensä ympäri niin monta kertaa kuin hiuksiasi riittää! Jos lopputulos on sotkuinen, älä huoli, voit korjailla nutturaa pinneillä myöhemmin.

Vaihe 6. Almost ready... Nyt vaan laitellaan ihan sairaasti pinnejä ja piilotetaan sukka!

Vaihe 7. Valmis! Viimeistele kampaus hiuslakalla!

Se, mitä rakastan tässä kampauksessa on, että sitä voi todellakin käyttää monissa tilaisuuksissa! Tämä kampaus sopisi täydellisesti kevätjuhlaan, taikka sitten vain tavalliseen päivään, kun haluat tehdä hiuksillesi jotain erikoista! Nuttura näyttää siltä, kun olisit juuri käyttänyt monta tuntia hiustesi laittamiseen, kun todellisuudessa tähän menee korkeintaan 10 minuuttia...
Maksimekko: H&M, Nahkatakki: H&M, Kengät: Nilson, Lasit: Seppälä, Lompsa: Äitin vanha


Kohta koittaa vappu! Ihanaa vapun odotusta!

Emma

Ps. Meillä on huomenna koulussa teema-asu-päivä, ja saatan vilauttaa asua täälläkin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti