sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Keikka-asuja


Heippa kaikki!

Eli siis toissailtaisesta Michael Bublén keikasta inspiroituneena tässä olisi keikalle sopivia asuja! Kyseessä on kolme "kategoriaa": Festari-tyyppinen keikka, Rokkikeikka ym. sekä "hienostuneempi" konsertti! Jokaisessa kategoriassa on kaksi asua, yksi arkisempi ja toinen juhlavampi! Toivottavasti tästä on apua! Enjoy!

                                                          Festari

Toppi: Saksasta (Pimkie), Shortsit: H&M, Kengät: Nilson, Korut: Lindex, KappAhl
Maksimekko: H&M, Nahkatakki: H&M, Kengät: Nilson, Riipus: H&M

                                                        Rock´n´roll

Mekko (hameena): Kirppis, Toppi: Äitin vanha, Nahkatakki: H&M, Buutsit: Vagabond
Mekko (hameena): Vila, T-paita: Prisma, Nahkatakki: H&M, Buutsit: Vagabond

                                                         Ooppera

Mekko: Kirppis, Kengät: Nilson, Riipukset: H&M
Hame: Saksasta (Promod), Kauluspaita: H&M, Riipukset: H&M, Buutsit: Vagabond


Kuvat 1&2: Festareille on kiva pukeutua vähän hipihtävästi sekä rennon boheemisti! Eka asu on hyvä vaikka päiväkeikalle, kun on kuuma tai haluaa olla huolettomasti! Farkkushortsit ja ilmava toppi ovat oiva vaihtoehto! Kesällä voit unohtaa sukkahousut! Jos omistat joitain bändipaitoja, tähän lookiin sellainen käy mahtavasti! Viimeistele asu koruröykkiöllä sekä tyylikkäillä korkkareilla!
Toinen asu toimii hyvin myös vaikka iltakeikoilla! Maksimittainen helma on tyylikäs ja sen alle mahtuu vaikka legginssit kylminä iltoina. Nahkatakki lämmittää ja antaa asulle särmää. Upeat korkkarit saavat asun juhlavaksi ja riipus kaulassa antaa sille viimeisen silauksen!

Kuvat 3&4: Rock´n´roll kirkuu räyhäkkyyttä ja mikä muu olisi tähän lookiin parempi kuin nahka!? Ensimmäisessä asussa nahkis ja California -printtipaita saavat seurakseen kirkkaanpinkin hameen, joka värittää tyyliä mukavasti! Buutsit ovat täydelliset tähän asuun!
Toisessa asussa yhdistyvät nahka ja paljetit. Tällainen glam-rock-tyyli on täydellinen juhlavammalle keikalle! Harmaa t-paita rauhoittaa räväkkää kokonaisuutta!

Kuvat 5&6:  "Ooppera"keikalle tai muuten vain jollekin juhlavammalle keikalle pukeutumiskoodi on tyttömäinen ja konservatiivinen.
Eka asu sopii millaiselle vaan keikalle, ja oikeastaan minkälainen tahansa mekko käy! Yhdistin tässä mahtavilla olkapääyksityiskohdilla varustetun mekon huikeisiin korkkareihin ja pariin simppeliin kaulaketjuun!
Toinen asu on asiallinen valkoisen kauluspaidan ansiosta ja kukkakuvioinen hame saa asuun leikkisyyttä. Lukuisat riipukset tuovat asuun kiinnostavan puolen!


Kiitos kun luit!

Emma

5 kommenttia:

  1. Ihana toi ekan kuvan toppi! :) oot kyllä onnistunu hyvin tän postauksen tekemisessä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jouduin kyllä työskentelemään varahenkilökunnan voimin, tietyistä syistä! Mutta juu, niin tuo toppi on kyllä saanut useilta tahoilta kehuja... :D

      X Emma

      Poista
    2. Ei mikään ihme, on se sen verran hieno! ;)

      Poista
  2. Osa kuvista on otettu tosi taitavasti. Kuka oli kameran takana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, todella taidokasta. Kiitokset vaan kolmosvaihtoehtokuvaajalleni: ÄITILLE.

      X Emma

      Poista