perjantai 6. huhtikuuta 2012

Yhdet pinkit housut, 6 asua (ja paleltunut bloggaaja)

                                      

                           
 

                                                                                               
                                                     
                                                                            




Kuvasimme ystäväni Oonan pihalla, ja tällainen määrä "kuvausrekvisiittaa" seisoi keskellä asfalttia miltei tukkien autoilta ajoreitin!
Hei kaikki! 
Huhhuh, tämä postaus on kyllä tuottanut ongelmia niin asettelun, kuvaamisen, kuin lisäämisenkin kohdalla! Mutta nyt tämä kuvapläjäys H&M:n Pinkeistä Housuistani on VIHDOIN valmiina!
Menimme siis eilen ystäväni Oonan kanssa kuvaamaan tätä heidän pihalleen, ja voi että siellä oli kylmä!!! Ollahan siellä sitten t-paidassa, kun ulkona on miinusasteita! Saimme kuitenkin kaiken onnistuneesti purkkiin. Ja sitten muotiin...

Kuva 1. Pinkin voi huoletta yhdistellä vähän tylsiin väreihin kuten ruskeaan ja mustaan, koska pinkki on itsessään niin eloisa väri. Nahkatakista saa lämpimämmän, kevääseen sopivamman version lisäämällä sen päälle karvaliivin.
Nahkatakki:H&M Tekokarvaliivi: Kirppari Kengät: Vagabond

Kuva 2. Iltaan housut taipuvat kullan kimalluksen rinnalla. Kultainen neule on rennon juhlava vaihtoehto, ja mikä hinta, 10 euroa H&M:stä! Tämä vaihtoehto ei pankkia räjäytä. Käärittyjen lahkeiden alta pilkistävät pilkkusukkikset ovat söpö yksityiskohta.
Kultainen neule: ystävän H&M:stä, Pilkkusukkikset: KappAhl, Kengät: H&M

Kuva 3. Pinkit housut pelastavat vaatekriisipäivinä. Yhdistä ne vain luottoraitapaitaasi! Graafinen kuosi yhdistettynä voimakkaaseen väriin on simppelisti chic! Lisää vain jämäkkä yksinkertainen koru.
Raitapaita: Äidin Marimekko-paita, Koru: Ystävän Cheap Monday Kengät: Vagabond

Kuva 4. Tällä kaudella eläinkuosit ovat todellakin in! Ne voi yhdistää kekseliäästi värikkäisiin housuihin. Räyhäkkään yhdistelmään saadaan lisää syvyyttä mustalla nahkatakilla.
Leopardikuosinen t-paita: Kirppis, "Nahkis": H&M, Kengät: Vagabond

Kuva 5. Kevään näytöslavoilla yksi vallitsevista trendeistä oli 50-luku. Fiftaritunnelmiin pääset helposti yhdistämällä tällaiset korkeavyötäröiset housut hieman lyhyeeseen kaulukselliseen toppiin. Voit esimerkiksi leikata vanhasta kauluspaidasta vyötäröä lyhyemmäksi ja hihat pois!
Lisää ennen kesän lämpimiä tuulia asun ylle nahkarotsi. Pilkkusukkikset ja söpöt peep-toe kiilakorot korostavat siroja nilkkoja.
Kauluspaitatoppi: Kirppis, Nahkarotsi: H&M, Pilkkusukkikset: KappAhl, Peep-toe kengät: H&M

Kuva 6. Niin sanottu Color Blocking, eli rajujen värien yhdistely jatkaa tänä keväänä voittokulkuaan! Saman väriperheen oranssi ja pinkki tekevät toisilleen oikeutta. Rohkea heittää sekaan vielä kolmannen värin, tai sitten asun voi yhdistää valkoiseen t-paitaan joka rauhoittaa kokonaisuutta.
Bleiseri: Gina Tricot, Valkoinen t-paita: H&M, Kengät: Vagabond, Rannerenkaat: ystävän H&M
 
Kiitos kaikille lukemisesta! :)

Emma


2 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo oranssi bleiseri! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itekkin tykkään siitä värinsä takia hirveesti! :) Elikkä se on Ginasta, mutta H&M:llä on samanlaisia! Sieltä sitten vaan! ;)

      X Emma

      Poista