tiistai 8. toukokuuta 2012

Kirppislöydöksien stailausta

Heipsis kaikki!

Olin sunnuntaina taas kirppiksellä, ja mietin että jaan löytöni täällä teidänkin kanssanne!

Sain kutsun Facebookissa ystävältäni itse asiassa vasta todella myöhään illalla, kun jostain ihme kohtalon oikusta satuin käymään Facebookissa vielä yhdentoista jälkeen ja näin hänen viestinsä! Tietysti vastasin myöntävästi, olin nimittäin ajatellut aiemmin viikolla että olisi kiva mennä kirppikselle viikonloppuna, mutta siihen se vaan jotenkin jäi!

Oli mukavaa tehdä löytöjä hyvän ystävän kanssa, varsinkin nyt kun ilma oli niin hyvä! Ja tosiaan, saalis oli parhaimmasta päästä ikinä! Mutta eiköhän mennä stailauksiin (ja vaatteisiin)!

Leopardikuvioinen pusero: Kirppis 1,00e

Ehkäpä paras kirppislöytöni koskaan. Käyn tällä hetkellä läpi sellaista jaksoa että rakastan leopardikuosia, ja leopardikuvioisen puseron ostaminen oli kutkutellut jo pitkään mielessä. Kun sitten bongasin tämän leo-kuvioisen kauluspaidan rekistä ja sain kuulla hinnan olevan euron, en voinut uskoa onneani! Tälle tulee varmasti käyttöä!

Leopardipaita: Kirppis, Pinkit housut: H&M, Kiilakorkosandaalit: H&M

Laukku: Kirppis 2,00e

Olin ihastuneen hämmästynyt kun  paikansin tämän laukkusen yhdestä pöydästä. Se oli alunperin Gina Tricotista, ja todella hyvässä kunnossa! Siksi kaksi euroa oli melkein pilkkahinta tästä upeasta löydöstä! Parasta siinä on, että se on aika suurehko ja sinne mahtuu mukavasti vaikka koulukirjat! Tykkään myös tuosta jännästä "kassakaappi"-lukosta!
Kultaketjukoristeiset loaferit: Kirppis 1,00e

Nämä söpöt loaferit olivat mahtava löytö niiden muutaman viikon takaisten niittibaltsujen rinnalle! Toivotaan tosin, että nämä kestävät paremmin, koska jo ensimmäisellä käyttökerralla niittibaltsuihin tuli lohkeamia! Olin ihan kickseissä kun koko oli juuri eikä melkein ja nämä mahtuivat täydellisesti jalkoihini! Loafereiden hapsut ja kultaketjut ovat piste i:n päälle!


Laukku ja kengät: Kirppis, Boyfriendfarkut: H&M, Neontoppi: Gina Tricot, Nahkatakki: H&M



Farkkutakki: Kirppis 3,00e

Menin kirppikselle etsien farkkutakkia ja olin innoissani kun tämä eksyi tielleni miltei ensimmäisenä! Sen James-merkki oli kuulemma suuri juttu 60-luvulla! Saatan tehdä DIY:n ja laittaa helmiä olkapäille niin kuin Annaliina...

Farkkutakki: Kirppis, Pitsimekko: H&M, Kiilakorot: H&M
Sininen kynsilakka: Kirppis 0,10e

En aluksi ollut ostamassa enää mitään, mutta kun näin tämän söpön baby blue -sinisen kynsilakan, en voinut olla malttamatta kysyä hintaa ja kun pöydän toiselta puolelta vastattiin "10 senttiä", kaivelin jo rahaa lompakosta!

Mikäköhän oli teidän suosikki löydöksistäni?

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti