perjantai 18. toukokuuta 2012

Tee se itse: Turbaani (osa 1.)

Heippa vain kaikki!

Tänään olen siis jostakin saanut päähäni tehdä turbaanin. Nimittäin turbaanipostauksen tänne! Tai tämä oikeastaan on kolmiosainen postaussarja, koska muuten tänne ilmestynyt selitys- ja kuvasato olisi ollut valtava!

Turbaanit ovat olleet tämän kevään ja kesän näytöslavoilla niin Jason Wu:n kuin Anna Suinkin näytöksissä suuri juttu ja julkkistenkin keskuudessa suosittu! Turbaani on siitä mahtava keksintö, että se helposti piilottaa huonon hiuspäivän piristää lookia tai muuten vaan on kiva lisä!

Tämä turbaani jolla aloitamme tämän sarjamme, on varmastikin helpoin. Kutsuisin sitä "solmuturbaanipannaksi", koska siinä esiintyvät nämä kaikki kolme ilmiötä.

Eiköhän sitten aloiteta! Lopussa stailausvinkit!

Huivi: n. 85cmx85cm. Huom! Varmista että huivi kiertyy pääsi ympärille ja jopa jää vähän yli!

Vaihe 1. Taita huivi kolmioksi, eli niin simppelisti kuin vastakkaiset kulmat vastakkain.



Vaihe 2. Kun olet taittanut huivin, rullaa sitä itsensä ympärille, kunnes huivisi näyttää kutakuinkin tältä matoselta tässä.

Vaihe 3. Vie huivin keskikohta takaraivollesi ja tuo huivin päät eteesi.

Vaihe 4. Taita huivin päät ristiin. Oikea lipare vasemmalle ja vasen oikealle.

Vaihe 5. Taita ne vielä kerran toistensa yli ristiin. Eli sinne suuntiin mistä ne äsken tulivat.

Vaihe 6. Vie huivin päät taakse ja solmi ne yhteen. Voit halutessasi piilottaa solmun huivin alle.

Valmis!


Tässä asussa otin turbaanista värimaailman tähän asuun. Pinkit housut ja musta toppi toistavat huivin punaisia ja mustaa. Mielestäni asu on hienostunut, kunhan pitää kaiken simppelinä ja antaa turbaanin olla asun kohokohta!

Äidin huivista tehty turbaani, Äitin wanha California-paita, Pinkit housut: H&M, Peep-toe -kiilakorot: H&M, Peilipintaiset aurinkolasit: Kirppis

Hyvää viikonloppua!

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti