maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kesän sointu



Paita: Monki (kiitos Äidille varatuomarin paita -kommentista koska nyt en nää sitä enää minään muuna kun sellasena paitana jota varatuomarit käyttävät...), Farkkushortsit: New Yorker, Kengät: New Yorker


I'm stuck on the other side! :(

Laukku: Topshopin ale (Copenhagen)
Rusetti: Ginan aleista viime syksyltä


Käytiin lauantaina tsekkaamassa Summer Sound -festarit. Ihan vaan siitä syystä että oli mahdollisuus! Yleensä tommonen dj-musiikki mitä siellä soitetaan ei oo mun juttu, mutta oon valmis kokeilemaan uusia juttuja. :) Ei me itse asiassa tonne festarialueelle eksytty, mutta mentiin siihen lähimaastoon kuuntelemaan ja mikäpä siinä, ainakaan joka puolella tanssivat ihmiset ei vahingossa töni vaan voi rauhassa istua tyhjässä urheilukatsomossa ja chillata kuunnellen parinsadan metrin etäisyydeltä kuuluvaa musaa. Olin kickseissä kun tunnistin kymmenien biisien joukosta jopa KOLME! Esiintyjänä oli nimittäin yks Swedish House Mafian jäsenistä. Ylhäällä olevasta biisistä jopa tykkään! :D Kiinnostavan illan lisäksi päivällä oli jännitystä myös siksi, että pari kaveriani päättivät tehdä yllätysvisiitin! Oli kiva yllätys, vaikka olinkin vaihteeksi koneella sillon, ihan random rönttövaatteissa sotkuisessa huoneessani! Ehdittiin hengailla hetki, kun mun pitikin jo lähteä Summer Sound:iin, ja tottakai, kun kiire oli, mulla tuli hirveä asukriisi! Näin se tuntuu aina menevän... Löysin sentään jotain "decent" päällepantavaa, ja vaikka stressailin asun turhasta värittömyydestä, niin se taitaa näyttää ihan hyvältä! Rohkenin myös valita asusteeksi nahkaisen piikein koristellun Gina Tricotin aleista löytyneen rusetin, joka on niin cool vaikka kynnys käyttää sitä onkin turhan korkea.
Seuraavan syksyn tavoite: käytä paljon söpöä rusettiasi!
Kotimatkalla bongasin viimeisessä kuvassa näkyvän seinämaalauksen tunnelin seinästä, ja voin samaistua tohon! Vaikka toi "Berliini" -kohta meneekin vähän ohi... Ehkä sen paikalle voi mielessään vaihtaa oman lempikaupunkinsa! Mun saattaisi olla New York tai Kööpenhamina. :)
Kertokaa mikä on teidän lempikaupunkinne!

♥   Emma

Ps. Kävin Kööpenhaminassa heinäkuun alussa, kiinnostaisiko teitä ehkä nähdä kuvakokoelmia ja kuulla kokemuksiani sieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti