lauantai 20. heinäkuuta 2013

The Flintstones shirt


Kiviset ja soraset -paita: Äitin, Farkkutakki: H&M, Neon-hame: H&M, Kengät: Amerikasta (Nine West), Laukku: Glitter (waaaanha), Arskat: Gina Tricot










Hello everyone!
Tässä asukuvia viikkojen takaa! Hups. No, niin kun pari postausta sitten päivittelinkin että kuvia on, mutta intoa muokata ja ladata ja karsia ymsyms ei niinkään... Tää postaus oli kuitenkin jo valmiiksi aloitettu ja sain pienellä vaivalla tästä valmiin!
Kuvat on otettu aamulla, (ja siis mun aikataulun mukaan hyvin aikaisin aamulla, kello kymmeneltä) kun kävin kamuni kanssa aamuisella Starbucks-reissulla lentokentällä! Se oli luksusta, vaikka sitä varten joutuikin raahautumaan seitsemältä ylös ja matkustamaan aamuvirkkujen työssäkäyvien seurassa bussilla "pitkän" matkan kentälle. Mutta katsokaa nyt kuinka upeet tarjoilut me saatiin, oli siis sen arvoista. :)
Kun saavuttiin takas, me käytiin kaupassa ja kuvailtiin samalla asu ja kaikkea muuta jännää. Esim. siis toi motskari, eiks oo siisti!? Tollasen mäkin hankin, you'll see. :D
Nyt täällä mökillä siis, kuluttelen aikaa... Toivon että saan otettuu paljon cool:eja kuvia joita voin täälläkin sitte jakaa! Ja toivon etten ihan tylsisty, mutta ainakaan ei tarvii huolehtia siitä että ois liikaa tekemistä! ;)

Nyt mä lähen kauppaan, päivän kohokohta!

♥   Emma


1 kommentti: