lauantai 5. toukokuuta 2012

Sporty chic x3

Heippa kaikki!

Lupailtuani pari postausta sitten sporttityyli-postausta, niin sain vihdoin otettua itseäni niskasta kiinni ja tein sen! Tämä sporttityyli on ollut kevään mallistoissa suuri juttu, ja mielestäni jo pienillä silauksilla sen voi itse toteuttaa näyttämättä siltä kuin olisi menossa salille! Eiköhän mennä sitten stailauksiin...

Mielestäni tämä valkoinen ylisuuri toppi kuvastaa hyvin sporttisuutta! Sporttailuun kuuluvat tietenkin värit, ja mikäs siihen parempaa kuin tänä keväänä niin tyylikkäät värikkäät farkut?

Värikkäät farkut: Saksasta, Valkoinen löysä toppi: Iskän vanha, Riipukset: H&M, Tennarit: DinSko
Tässä asussa yhdistyy skeittarityyli ja poikatyttömäisyys! Tänä kesänä pieni ylävatsan vilautus on trendikästä. Tyylikkäästi sen voi tehdä pukemalla värikkään urheilutopin päälle kauluspaidan ja sitomalla sen solmulle. Valkoinen hame ja valkoiset lenkkarit komppaavat toisiaan.

Valkoinen hame: Kirppis, Farkkupaita: Vintagea, Urheilutoppi: Stadium, Adidaksen valkoiset lenkkarit: Stadium


Tämä on varmaan lemppariasuni! Ihme kyllä, verkkareita voi käyttää coolistikin! Yhdistä niihin kirkasvärinen toppi, ja bleiseri sitomaan tämän lookin kokoon! Ihana lisä ovat nuo söpöt leopardiloaferit!

Neontoppi: Gina Tricot, Verkkarit: H&M, Bleiseri: Esprit, Riipukset: H&M, Leopardiloaferit: DinSko

Ranteessani minulla on joka kuvassa tollainen loistava rannerengas, joka on jäänyt yli jostain keikalta! Ne ovat tosi kivoja väripilkuiksi asuun, tai vaikka keräämään niitä ranteeseen muiden korujen kanssa!


Emma

Ps. Suuret kiitokset kaverilleni Ainolle, kun autoit kuvaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti