keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Tee se itse: revityt farkkushortsit x3

Heippa kaikki!

Tänään siis olisi vuorossa tee-se-itse -juttu kulutetuista ja revityistä shortseista! Aloitin itse asiassa näiden shortsien tekemisen jo talvella! Leikkasin niitä ensiksi todella säästeliäästi ja ne jäivät kaappiin odottelemaan aikaa kun jaksan viimeistellä ne. No, viimein sitten tällä viikolla Uskonnonkoetta pakoillen tartuin saksiin ja sain työni päätökseen! Olen tyytyväinen lopputulokseen ja tulen varmasti käyttämään näitä varsinkin kesällä tiuhaan! Sitten vain ohjeisiin!

 Äitini vanhat kirppisfarkut olivat hienot, mutta eivät pukeneet vartalotyyppiäni yhtään!


Vaihe 1. Pue farkut päällesi ja merkitse mistä haluat leikata! Muista, että aina voi leikata lisää, muttei senttejä saa enää takaisin! Kun olet leikannut toisen, aseta toinen lahje sen päälle niin saat symmetrisemmän tuloksen!

Vaihe 2. Tässä shortsit leikattuina, voit jättää tämän jo tähän tai mennä pidemmälle... Tällaisissa shortseissa suorat linjat eivät ole niin tarkkoja!

Vaihe 3. Kisko varovasti lahkeissa olevista nauhoista saadaksesi aikaiseksi coolin epäviimeistellyn lookin. Voit trimmata sitten liian pitkiä jos haluat!

Vaihe 4. Otetaan järeämmät aseet käyttöön! Tarvitset tähän hiekkapaperia ja sakset! Otin vähän ideaa H&M:n farkkushortseistani. Ala kuluttaa kangasta hiekkiksellä! TÄSSÄ SITTEN KESTÄÄ! Voit manipuloida kangasta "nyppimällä" saksilla siihen pienenpieniä reikiä ja sitten kuluttaa, silloin se on helpompaa! Leikkele myös viiltoja random-kohtiin kangasta! Viimeistele leikkuukohdat kuluttamalla hankaamalla niitäkin paprulla!

Tässä lähikuvaa yksityiskohdista! Ylhäällä keskellä oleva kulutus on hieno, mutta kesti tehdä ikuisuuden!

Valmis!

3 tapaa stailata nämä revityt shortsit...

Bändipaita sopii mahtavasti näihin shortseihin, tämä asu kelpaisi vaikka festareille!

Shortsit: DIY, California-paita: Äitin wanha, Buutsit: Vagabond

Edelleen mahtava festariasu! Tämä paita on sopiva vaikka lämpimään kesäpäivään, kun kauluspaidan solmii vyötärölle.

Shortsit: DIY, Kukkakuvioinen kauluspaita: H&M, Buutsit: Vagabond

Shortsit voi myös päivittää juhlavammaksi versioksi bleiserin avulla!

Shortsit: DIY, Valkoinen hihaton: Iskän vanha, Oranssi bleiseri: GT, Buutsit: Vagabond

Riipukset (eilisen Sinkkuelämää-sarjan katselun seurauksena) Carrie-korusta ideansa saanut Love-riipus: Accezzorize, Piikkikoru (2pack): H&M

Hyvää helatorstaita!

Emma

2 kommenttia: