keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kouvolan tuliaiset

Heippa kaikki!

Jos siis ihmettelette, miksi blogini on viettänyt hiljaiseloa nyt reilun viikon, niin vastaus on tässä: olin mökkeilemässä! Omaa mökkiä meillä ei ole, mutta kummitätini mökki Pyhtäällä tuntuu melkein ihan omalta! Vietin mökkireissullani ihanat viisi rentouttavaa lomapäivää ja irrottauduin kaupungin sykkeestä vielä hetkeksi, ennen kuin koulut alkavat... Mökillä väänsin rentoutumisessa nupit kaakkoon, ja nautin esimerkiksi mattojen pesusta, itsetehdyistä letuista, vadelmista, uimisesta, auringonpaisteesta, pelloista ilta-auringossa, ja tietysti itikoista!

Ehdin kuitenkin rentoutumiseni lomassa tehdä pikavisiitin Kouvolaan, ja ostaa parit kotiintuliaiset!
Ensimmäinen pysäkki oli China Center, ja sieltä löytyi kauan etsitty kultainen heiluttava kissa ja hieno, maisemaprintillä varustettu viuhka! Seuraava pysäys oli Kouvolan keskusta, jossa ruokailimme kiinalaisessa ravintolassa ja vierailimme H&M-nimisessä kaupassa. Pystyin kuitenkin pitämään näppini kurissa, ja poimin alerekistä vain iki-ihanat tropikaalisella kukkakuviolla verhoillut shortsit! Viimeisenä Kouvolanreissullamme pysähdyimme Robin Hoodissa. Se on mahtava paikka! Sieltä saa mitä vaan! No, minä pysyttelin inhimillisyyksissä, ja nappasin mukaani lämpösuojallisen ihmeidenteko-tuotteen, ja vedenvihreän glitter-kynsilakan!

Reissuni päättyi siihen että kummitätini saatteli minut pysäkille ja ajoin kotiin vanhan kunnon linja-auton kyydissä!





Onko Teillä suunnitelmia viimeisille lomapäivillenne? Minä aion ainakin tehdä vielä pikavisiitin johonkin kesäkaupunkiin, ostaa jotain piristävää back-to-school vaatetta, syödä marjoja ja jäätelöä ja käydä katsomassa Popin Kuningattaren, Madonnan keikkaa!

Ihania kesän loppuhetkiä, ja tässä täydellinen biisi tähän haikeuteen!

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti