tiistai 28. elokuuta 2012

Syksyn toivelista

Heippa kaikki!

Tänään siis kertoilisin näistä syksyni suosikeista, joista jotkut ehkä päätyvät ostoskoriinikin asti...


Zara - 59,95€

Boyfriend farkut - Olen rakastanut melkeinpä rikki (jos ne eivät olisi olleet sitä jo ostaessani ne) jo kolmisen vuotta vanhat H&M:n boyfriend-farkkuni ja olenkin nyt valmiina investoimaan uuteen pariin! Tällä kertaa haluaisin tummemmat, suoralahkeiset, hiukan kulutetut versiot ja nämä Zaran farkut ovat juuri sellaiset mitä etsin! 
Korut , Firm Bracelet , Nelly Trend - NELLY.COM
Nelly: 12,95€

Piikkirannekoru - Tällainen piikkirannekoru on ollut toivelistallani jo pitkän aikaa! En ole vain löytänyt sellaista mistään tarpeeksi helpolla! Ehkä nyt vaan pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni, ja tilata tuo mokoma netistä...
Arkikengät , All Star Canvas Ox , Converse - NELLY.COM
Nelly: 74,95€
Valkoiset nilkkapituiset Converset - Tämä kenkähaave tulee mitä luultavimmin toteutumaan vielä tämän syksyn aikana, koska olen saanut vedenpitävät (vaikka eivät nuo kengät sitä nyt ehkä olekaan) perustelut siitä, miksi minä tarvitsen nuo kengät! 
1. Omistan vain yhdet salonkikelpoiset tennarit.
2. Ne ovat mukavat koulussa pitkienkin päivien jälkeen.
3. Ne ovat nyt todella trendikkäät! :D




Hattu


Knallimainen hattu - Yritän nyt tuoda hatut takaisin tyyliini taas syksyksi, ja jotenkin mulla on sellainen luonne, että ostan hatun, rakastun siihen, käytän sitä yötä päivää pitkän aikaa, kyllästyn siihen, unohdan sen ja sitten ei se hattu enää jaksa innostaa! Tykkään kuitenkin hatuista ja haluaisinkin huonojen tukkapäivien pelastukseksi rakastuttaa itseni uuteen hattuun! Knalli-tyyppinen malli kiinnostaa tällä hetkellä ja jopa lippis näyttää yllättävän hyvältä (mikäköhän muhun on mennyt...)!

Zara: 17,95€
Peplum-toppi - Samalla aikaa nii  tyttömäinen ja niin rouhea! Se korostaa mahtavasti juuri oikeita kohtia ja häivyttää huonompia! Musta on se väri, ja Zara on se kauppa, mihin aion luottaa! Hintakin on kohdallaan!

Monki: 65€

Viininpunainen hame - Voi olla, että tämä ihana viininpunainen mokkahame jää vain haaveeksi, mutta voih, olihan se pakko tänne laittaa! Näin tämän hyvinkin tämänkuisen Costume-lehden sivuilla Fashionweek 2.0:n Johannan päällä, ja aloin heti unelmoida ikiomasta mokkahameesta... Kuudenkymmenenviiden euron hinta ei vain sovi ihan syksyn budjettiini... 


Onkos teillä mitään suunnitelmia syksyn ostoslistalle??? Let me know! :)



 XX Emma

1 kommentti:

  1. Mitkä näistä toivelistan jutuista onnistuit hankkimaan? Paljasta meille.

    VastaaPoista