sunnuntai 12. elokuuta 2012

Madonna inspired Outfit of the Day

Heippa kaikki!

Tänään on odotettavissa jotain suurta. Spektaakkeli suuresta maailmasta Atlantin takaa. Madonna, popin kuningatar saapuu tänne. 
Madonnahan on jo vieraillut Suomessa jo kerran aikaisemminkin, mutta sillä kerralla en ollut paikan päällä! Mutta nyt, tällä kerralla olen todellakin menossa! 
Tykkään enemmän ehkä Madonnan aikaisemmasta tuotannosta, mutta olen digannut myös niitä uudempiakin biisejä! Vaikka keikka onkin Olympiastadionilla (=ulkona,=kylmässä,) eikä siellä ole istumapaikkoja (=paljon ihmisiä seisoskelemassa rykelmässä,=olen vain 163cm pitkä elikkä näkymät eivät ole henkeäsalpaavan hyvät) on kuitenkin varma elämys nähdä sellainen show livenä! 

Halusin juhlistaa tätä keikkaa pukeutumalla sen henkisesti! Minä en ole niitä ihmisiä, jotka pystyvät rokkaamaan esimerkiksi tällaiset superkorkeat reisipitkät korkosaappaat, niin päätin hakea ispiraationi jostain kauempaa; 80-luvulta. Where are you Susan- leffa oli sen ilmestymisen aikoihin Äitini suuri suosikki ja nähtyäni sen, minäkin ihastuin, suureksi osaksi sen takia, että Madonna oli siinä leffassa niin cool, ja vaatteet olivat upeita! Selailin siis Googlessa Madonnan 80-luvun kuvia, ja päädyin tulokseen että hänen suosikkejaan olivat pitsi, kasa kultakoruja, nahkatakki ja täyteläiset hameet! Loin siis asuni tältä pohjalta ja hiukset kreppasin huolettomaksi pehkoksi. Meikin tein tästä kuvasta inspiroituneena! 

Illan tullen korot vaihtuivat tennareihin, ja sormus päätyi laukun pohjalle koska kädet tarvitsivat tilaa taputtaa! Keikka oli hieno, ja onnistuin kuin onnistuinkin löytämään paikan mistä näin lavalle ilman suurempia varvisteluja. Paras biisi oli luultavasti Vogue tai Like a Prayer, mutta tykkäsin myös hieman erikoisesta versiosta Like a Virgin -biisiin! 

Pitsibody: Kirppis, Sininen hame: Kirppis, Nahkatakki: H&M, Korkokengät: H&M

Vyö: Äitin vanha, Sormus: Lahja (Gina Tricot), Kaulakoru: Amerikasta



Olikohan kukaan Teistä siellä keikalla? Mikä oli teidän Madonnan lempparibiisinne taikka on vain muuten vaan? :)


Emma


Ps. Huh, koulut alkavat tänään ja täytyy sanoa että uudelle luokalle meno näin monen samalla luokalla olon jälkeen jännittää s-i-k-a-n-a!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti