keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ihana päiväNahkatakki: H&M (vanha), Ruutupaita: H&M, Harmaa v-neck: Lindex, Legginssit: New Yorker, Kengät: Tanskasta (Dope), Laukku: Tanskasta (Topshop)


Sun jalat on ihan hyvin asetellut. <3Kerrankin chilli iltapäivä takana... Pääsin koulusta aikaisin, esitelmät on takana ja muutenki hyvä fiilis koulujutuista. :) Suunnattiin siis Hennan kanssa kaupunkia kohti tavoitteena etsiä jotain lahjoja ja kivsuja juttuja itsellekin ja tietty käydä syömässä! Tavoitteet tuli täytettyy, ostoskassit ja vatsat (get it?) ;)
Meijän kauppavierailut keskitty lähinnä H&M:lle mut mikäs siin on vikana jos kaikki ostokset saa tehtyy samassa osotteessa. Sit vaa heitettiin Kana Teryakit naamaan kunnon naurunremakoiden ohella ja ulos kuvaamaan hieman. Kyl täytyy antaa pisteet Helsingille ja tälle säälle. Kaunista ja lämmintä, just the way I like it! :) Asusta diggailen kovasti, vähä mixing ja matching...
Bussimatkalla kotiin luin PPL:ää (Pretty Little Liars) ja oon ilonen et sain nyt sen kolmos-osan käsiini, se on niin hyvä... Ja ku luen englanniks nii suht helppoo kieltä!
Nyt oon surffaillu koneella pitempään ku kehtaan myöntää mut oon kuunnellu ihanaa musiikkia. Illalla matkaan vielä pelaamaan squashia, se on niin hauskaa!

Mul on ollu ihana päivä, toivottavasti teilläkin! Arvostan jokaista lukijaa tosi paljon kiitti kaikille! :)

♥   Emma

Ps. Ylhäällä yks biisi joka kuuluu mun lemppareihin ;)


3 kommenttia: