sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Viime aikojen tuhlailuja


Kaikki Stadiumista
BIG sea salt shampoo: Lush
Molemmat sukkikset: H&M
Ruutupaita: H&M
Rimmel Londonin eyeliner: Anttila

Mekko: H&M


Apua, mulla on ollu tää Bloggerin "Muokkaa tekstiä" -välilehti auki varmaan viikon tässä koneella, enkä oo siltikään saanu aikaseks kirjottaa mitään... Mutta nyt vihdoin huomasin tämän laiminlyönnin ja tuon teille uuden postauksen uusien ostoksieni kera. En oo hirveesti shoppaillu tässä viime aikoina (ku en muutenkaa melkee ikinä osta mitään suurina pläjäyksinä) mutta tähän on kerättynä suurin piirtein kuukauden aikana tehdyt shoppailut. 
Ostin siis uusia urheiluvaatteita, joka ei nyt yleensä oo mikään ihmeellinen näky mutta kattokaa noita ihania värejä!!! I'm telling you, urheilemaan lähtö on paljon mukavampaa nykyään kun saa vetää tollaset releet päälle. Tokassa kuvassa Lushista ostettu uusi shampoo. Tykkäsin niiden palashampoosta ja kysyin myyjältä onko sillä suositella ehkä jotain samantyyppistä ja se kertoi että tämä BIG sea salt shampoo on sen lempparishampoo eikä se vois elää ilman sitä. Olin vakuuttunut tästä myyntipuheesta ja päätin kokeilla sitä. Oon tosiaan tyytyväinen, ekaks vähän jännä käytössä ja ehkä vähän kuivattava hiuksille, mutta haju on ihana ja hiuksista tulee pehmeet ja kuohkeat! H&M:ltä taas mukaan lähti tollanen tosi kiva ruutupaita (joka on jo täälläkin näkynyt) sekä kivoja kuosisukkiksia syksyä piristämään!
Piipahdin myös Anttilassa etsien uutta eyelineria, ja löysin ton Rimmel Londonin tussin. Täytyy sanoa etten oo kauheen tyytyväinen... Se on vedenkestävä, mutta ei pysy kunnolla ja tahraa. Kuitenkin jos jotain hyvää sanoisin niin suht helppokäyttönen!
Sokerina pohjalla H&M:n  ruusumekko. Sain ton toissapäivänä käsiini ja kuosi on aivan upee... :) Malli on erilainen mitä odotin mutta varmasti tulee saamaan paljon käyttöä! Varmaan pian se vilahtaakin jo täällä! Nyt siirryn läksyjen pariin! Hyvää loppu-sunnuntaita! :)

♥   Emma


1 kommentti:

  1. Kiinnostava setti ostoksia. Ihana ruusukuosi mekossa! Ikävä, ettei rajaustussi ollutkaan täydellinen.

    VastaaPoista