sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Le pliage


Mekko (hameena): Gina Tricotin ale, Neule: Second hand, Farkkuliivi: Kirppis, Laukku: Longchamp, Kengät: Hmmmmm


 Viime viikolla tupsahdin kylään mun rakkaan serkun luo ja niin kuin aina me pidettiin hauskaa, kokaten ja katsellen mahtavaa leffaa (Exän jäljillä). Kun mä kyläilen niillä meillä on aina tapana tehdä kaikkia super-hyviä kasvisruokia, ja tätäkin ateriaa varten vietettiin yli tunti kaupassa etsien inspistä ja oikeita aineksia. Ruuan valmistuskin oli ihan oma juttunsa. Mutta hyvää oli ja hyvältä näytti! Päädyttiin sitten niiden kasvispihvien keralle tehdä itse lankkuranskiksia ja nekin onnistuivat oikeen mukavasti. Yleensä käydään lenkittämässä myös Paco-koiraa, mutta siihen mennessä kun oltais tähän päästy niin Salla oli jo nukahtamaisillaan ja ulkona muutenkin oli aikamoinen koiranilma. Tyydyttiin siis seurailemaan leffa loppuun, ja Salla sai otettua pienet nokoset. Oli oikeen onnistunut ilta!
Tällä hetkellä mä istun mun huoneessa ja yritän vältellä läksyjä, kokeisiin lukemista ja siivoamista. Tällanen sunnuntain perinne... Mutta kyllä tää kohta tästä lähtee!
Pääsin muuten eilen joulutunnelmiin! Se oli sellanen pieni juttu mistä mäki sit pääsin kiinni. Nyt on hirvee tarve alkaa levitellä kaikkialle jouluvaloja ja löytää joululahjoja jotta pääsen paketoinnin makuun! Kyl joulu on paras juttu mitä tähän keskelle Suomen tylsää talvea voi tökätä.
Mut hei hyvää sunnuntain loppua ja ens viikon alkua!♥   Emma

2 kommenttia:

  1. Kasvishampurilaisaterian varmasti kruunasi ihanasta Kekkeri-lasista nautittu juoma! Ja kyllä, joulutunnelmaa peliin!

    VastaaPoista
  2. Joulu- ja uusivuosipostausta odotellaan!

    VastaaPoista