sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Le pliage


Mekko (hameena): Gina Tricotin ale, Neule: Second hand, Farkkuliivi: Kirppis, Laukku: Longchamp, Kengät: Hmmmmm


 Viime viikolla tupsahdin kylään mun rakkaan serkun luo ja niin kuin aina me pidettiin hauskaa, kokaten ja katsellen mahtavaa leffaa (Exän jäljillä). Kun mä kyläilen niillä meillä on aina tapana tehdä kaikkia super-hyviä kasvisruokia, ja tätäkin ateriaa varten vietettiin yli tunti kaupassa etsien inspistä ja oikeita aineksia. Ruuan valmistuskin oli ihan oma juttunsa. Mutta hyvää oli ja hyvältä näytti! Päädyttiin sitten niiden kasvispihvien keralle tehdä itse lankkuranskiksia ja nekin onnistuivat oikeen mukavasti. Yleensä käydään lenkittämässä myös Paco-koiraa, mutta siihen mennessä kun oltais tähän päästy niin Salla oli jo nukahtamaisillaan ja ulkona muutenkin oli aikamoinen koiranilma. Tyydyttiin siis seurailemaan leffa loppuun, ja Salla sai otettua pienet nokoset. Oli oikeen onnistunut ilta!
Tällä hetkellä mä istun mun huoneessa ja yritän vältellä läksyjä, kokeisiin lukemista ja siivoamista. Tällanen sunnuntain perinne... Mutta kyllä tää kohta tästä lähtee!
Pääsin muuten eilen joulutunnelmiin! Se oli sellanen pieni juttu mistä mäki sit pääsin kiinni. Nyt on hirvee tarve alkaa levitellä kaikkialle jouluvaloja ja löytää joululahjoja jotta pääsen paketoinnin makuun! Kyl joulu on paras juttu mitä tähän keskelle Suomen tylsää talvea voi tökätä.
Mut hei hyvää sunnuntain loppua ja ens viikon alkua!♥   Emma

3 kommenttia:

 1. Kasvishampurilaisaterian varmasti kruunasi ihanasta Kekkeri-lasista nautittu juoma! Ja kyllä, joulutunnelmaa peliin!

  VastaaPoista
 2. Joulu- ja uusivuosipostausta odotellaan!

  VastaaPoista
 3. I have seen that every person wants to express his feelings well but he is not able to express his feelings properly in words but the content you have written in your post is very beautiful, it seems that you have written your own words. feelings are expressed. Hi, you are a very beautiful post writer, similarly keep writing new posts in your life, our best wishes are with you. Manesar VIP Photos Girl
  Naughty Girl Gurugram
  VIP Girl Gurugram
  DLF Phase 3 premium girl

  VastaaPoista