tiistai 10. huhtikuuta 2012

Heavy Metal x4

Heippa kaikki!!!

Ajattelinpa täräyttää tänne postauksen metalleista! Niin siis metallejahan on Alumiini, Elohopea, Hopea, Kulta, Kromi, Kupari, Lyijy, Nikkeli, Platina... Kemian tunnilla tänään innostuneena kuunneltuani metalleista ja niiden käyttötarkoituksista, päätin sitten sivistää teitä! Nimittäin siitä, miten metalleja voi hyödyntää
Pukeutumisessa! Kevään näytöslavoilla käveli malli jos toinenkin metalliväreihin verhotuneena, mikä oli sinänsä mahtavaa, metallejahan näkee useimmiten vain syksy/talvi -mallistoissa!
Tässä olisi sitten ehkä vähän keväisempiä esimerkkejä metalleiden käyttämisestä... Enjoy!

Paita: Äidin vanha, Hame: Kirppis, Sukkikset: Äidin, Kengät: Vagabond, Koru: Glitter
Boyfriend-bleiseri: H&M, Valkoinen paita: Isin, Hopeaa kiiltävät shortsit: H&M, Legginssit: Ystävän, Kengät:Vagabond, Rannekorut: Ystävän H&M
Kultainen neule: Ystävän H&M, Irtokaulus: Itse tehty, Nahkashortsit: H&M, Kengät: Vagabond
Piikkisormus: Gina Tricot
Villatakki: Äidin Soaked in Luxury, Paita: Isin, Pinkit housut: H&M, Kengät: Vagabond, Sukkikset: Äidin


Kuva 1. Metalleissa vasta-alkajalle tai muuten vaan niitä vieroksuville helppo tapa on aloittaa metallisilla asusteilla, kuten vaikkapa tällaisilla sukkiksilla. Sukkikset lisäävät asuun särmää, sininen hame on väripilkku asussa. Kun hame on söpö ja tyttömäinen, ja sukkikset glamoröösit, ronskit kengät ja massiivinen käsikoru tasapainottavat kokonaisuuden.

Kuva 2. Pastellivärejä voi huoletta yhdistellä metalleihin kunhan pidät muun asun simppelinä ja maskuliinisena. Vaikka bleiseri onkin vaaleanpunainen, se ei ole liian söpö asuun boyfriend-mallinsa puolesta.

Kuva 3.  Nahka ja kulta vain toimivat yhdessä. Kauluksesta pilkistävä irtokaulus on hauska lisä. Ilmoitelkaa jos teko-ohjeet kiinnostavat!

Kuva 4. Hopeat yksityiskohdat villatakissa ja sukkisten hopeinen väri komppaavat hyvin toisiaan. Muuten tylsä asu piristyy värikkäillä housuilla.

Toivottavasti tästä oli apua! Onnea kokeiluihin!

Emma

2 kommenttia:

  1. vaaau :) Ois kiva jos tekisit siitä kauluksesta postauksen! Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva! Laittelempa sitä postausta sitten vähän myöhemmin... :)

      X Emma

      Poista