lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kirppislöytöjen stailausta

Polyestertoppi: Kirppis, 0,20e
Toppi: Kirppis, Boyfriend-farkut: H&M, Nahkatakki: H&M, Kengät: Vagabond, Kauluksesta pilkistävät 80-luku lasit: Kirppis (10,00e)

Gina Tricot -hame: Kirppis, 0,50e
Hame: Kirppis, Niitti-balleriinat: Kirppis, Vintage-toppi: Äitin vanha, Oranssi bleiseri: Gina Tricot, Riipukset: H&M




Niitein koristellut korkobaltsut: Kirppis, 1,00e

Vintage kohokuvioitu turkoosi mekko: Kirppis, 5,00e

Moikka kaikki!!!
Käväsin tänään pyörähtämässä kaverini Ainon kanssa kirppiksellä, ja mietin että jaan tässä nytten sitten (mun mielestä AIVAN) mahtavat löytöni! Rahaa kului kaikenkaikkiaan vaan hiukkasen yli 15 euroa, ja siihen nähden miten paljon kaikkea kivaa sain, niin hinta on aika kohtuullinen! 

Eka löytö oli tuo silkin-oloinen toppi, aivan mahtava kesä-item, varsinkin paisley-printtinsä puolesta. Siinä on jotain hipihtävää, ja sopii aivan nappiinmenevästi noiden ronskien boyfriend-farkkujen kanssa! Jouduttiin odottelemaan poissaolevaa myyjää tiskillä jonkin aikaa, mutta kahdenkymmenen sentin nyt tosi in oleva paisley -kuosinen printtitoppi oli kyllä odotuksen arvoinen!

Toinen löytö, valkoinen laskoshelmainen Gina Tricotin hame oli mieluisa löytö, koska olin jo pitkään leikitellyt kokovalkoisen asun mielikuvalla. Ehkä toteutankin sen piakkoin... Yhdistin hameen tyttömäisyyden cooliin California-paitaan sekä lemppari oranssiin bleiseriin.

Ihanat niittiballeriinat olivat ehkä paras löytöni! Eurolla! Ja mun on vielä todella vaikea löytää kenkiä kirppikseltä, kun mun leveä jalka on kokoa 40... Leveäjalkaiselle Vagabondilta löytyy parhaat lestit! Mutta noi kengät on niin mua. Noi niitit tekee niistä kiinnostavat, ja pieni korko ei pahaa tee!

Viimeinen löydös olikin sitten jännin. Turkoosi, Kleopatra-tyyppinen mekko. Toi on oikeesti ihan upea löytö. Viidellä eurolla! Jossain ylihinnoitellussa Second Hand -liikkessä tommonen maksais varmasti monia kymmeniä euroja! Se on mulle vähän löysähkö, ja mietin että pituuttakin voisi vähän kohennella, mutta onneksi tilkkuilija-äitini osaa hoitaa tämmöiset hommat! Kuvassa ei ehkä näy, mutta mekkoa oli viritelty hakaneuloilla... Ajattelin, että laittaisin tuon mahtimekon kevätjuhlaan. Vaan huikeat korot, hiukset ylös, statement korvikset/sormus ja siinähän se!

Mukaan tarttui myös ehkä hieman kirppariostokseksi hintavat aurinkolasit, mutta jotka olivat myyjän mukaan aidot 80-luvulta. Niissä on magee peilipinta, ja ne ovat täysipyöreät! En saanut valitettavasti kuvaa mukaan tähän postaukseen, mutta voin vilauttaa niitä myöhemmin vaikka Päivän Asussa!

Mutta nyt on mun aika sanoa hyvät yöt! Häippäsen tästä nyt chillaamaan hetkeksi telkkarin ääreen! Ihanaa huomista pääsiäistä kaikille!

Kiitos, kun luit!

Emma


Ps. Superkiitokset Ainolle, kun kuvasit nämä kuvat! Oli muutenkin tosi mukava päivä!



2 kommenttia:

  1. Vähänkö kivat löydöt! Tykkään tosta valkosest hameesta :) Ja vau, vaan 0,20e ja kiva toppi, sopii sulle hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset! :) Suosittelen kyllä kirppiskäyntiä kaikille! Toi sun ihailema hame olis voinut maksaa alkuperäisesti 15 euroa, ja sain sen 50:llä sentillä! Joo, toi toppi oli kyllä mieluisa löytö! :)

      X Emma

      Poista