maanantai 16. huhtikuuta 2012

Rough jeans and tough dress x7

Heippa kaikki!
Kävin taas viime viikonloppuna kirppiksellä kiepahtamassa, ja enpähän sieltä tyhjin käsin lähtenytkään! Mukaan siis tarttui Pinkki mekko mahtavilla olkakoristeluilla, sekä rouheat revityt, roiskevärjätyt farkut! Rahaa reissulla kului vain 6 euroa! Periaatteessa kalliimpaa, mitä näkee yleensä, mutta kyseiset farkut olivat alkuperäisesti Onlyn, ja mekko Gina Tricotin, joten siihen nähden diili oli aika huikea!

Stailauksista sen verran, että suosittelen todellakin ostamaan tällaisen perusmekon, joka on jossain kivassa värissä, se on nimittäin todella muuntautumiskykyinen! Mekkona, paitana, hameena... You name it! Mekko käy vaikka minkä kanssa vain, yhdistäisin sen kyllä maskuliinisiin elementteihin, koska se on värinsä ja muotonsa takia itsessään aika tyttömäinen.

Farkkuihin ihastuin ensisilmäyksellä, vaikka ne ovatkin ehkä hiukkasen huonot omalle vartalotyypilleni... Mutta kyllä ne saa toimimaan! Minulla on periaatteena, että maskuliininen yhdistyy feminiiniseen, ja löysempi ylä- tai alaosa sopii tiukempaan! Farkkuja joudutaan myös kaventamaan moneen otteeseen, ja tässä asiansa osaava tilkkuilija-äiti osoittautuu hyödylliseksi! Kuvauksissa farkut olivat hakaneuloilla viritelty...


Mekko (paitana): Kirppis, Revityt farkut: Kirppis, Kengät: Vagabond, Riipukset: H&M

Farkut ja mekko toimivat keskenäänkin!

Mekko: Kirppis, Kengät: Vagabond, Riipukset: H&M

Mekko pelittää yksinäänkin mahtavasti. Mahtava vaatekappale esimerkiksi pakata matkalle!

Mekko (paitana): Kirppis, Nahkashortsit: H&M, Kengät: Vagabond, Riipukset: H&M

Kun paita on näin heleä, mustat nahkashortsit toimivat asun raameina.


Mekko (hameena): Kirppis, Paita: Lindex, Kengät: Vagabond

Nude toimii pinkin kanssa ihanasti.



Farkut: Kirppis, "Chanel"-logolla varustettu t-paita: Itse tehty, Bleiseri: Gina Tricot, Kengät: Vagabond

Hiukan lantiota ylemmäs ulottuva hyvin graafinen bleiseri on imarteleva vartalolle.


Farkut: Kirppis, Pinkki neule: H&M, Riipukset: H&M, Kengät: Vagabond

Pinkki tasoittaa farkun kovuutta.
Farkut: Kirppis, Silkkikauluspaita: Äidin, Kengät: Seppälä

Luksus-fiiliksen omaava paita ja ronskit farkut tasapainottavat toisiaan.

Rannekorut (ylhäältä alas): Lindex, Gina Tricot, joku random hohtava rengas, KappAhl


Kiitos, kun luit!

Emma

Ps. Postausideoita olisi mahtava ottaa vastaan! Ja hei, jos tykkäätte tällaisista postauksista, niin let me know! Näitä on tosi hauska tehdä!

2 kommenttia:

  1. Toi mekko on tosi kiva, varsinkin kun oot keksinyt sille monta käyttötapaa! Nää asukuvat on tosi kivoja, mutta haluisin myös nähdä hius- ja meikki postauksia, ymmärrän että ne saattaa olla hiukan hankala toteuttaa mutta jos keksit keinon millä toteuttaa sellaisen, niin ois kyl tosi kiva :) (Ellet halua, että joku toinen toimii mallina, mutta meikki ja kampaus on sun tekemiä ;)! ) Ja hmm sitten se vaatekaappi "kierros" kans kiinnostais :) Ei nyt tuu muuta mieleen, mutta tossa ois muutama (mun mielestä) kiva idea!
    Postauksia odotellessa.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hyviä ideoita kaikki, täytyypä mietiskellä! Yritän nyt saada ainakin varmaan sen vaatekaappikierroksen kasaan! :)

      X Emma

      Poista