sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tee se itse: irtokaulus

Heippa kaikki!
Irtokaulukset ovat olleet nyt in, ja itsekin tein tällaisen jokin aika sitten!
Tällainen irtokaulus vilahtikin yhdessä edellisistä stailaus-jutuista, ja kun kyselin, että haluaisitteko nähdä teko-ohjeet, niin tästä oltiin kiinnostuneita! Joten, tässä se sitten on!

Tarvikkeet:
-Kauluspaita
-Kynä (jolla merkataan leikkauskohtaa)
-Sakset

Vaihe 1. Mikä vaan kauluksellinen paita käy! Varmista, että napit ovat ylös asti, muuten kaulus lerpahtaa. Tämän paidan ostin huutonetistä 1,20e!

Vaihe 2. Merkkaa kohta kynällä josta haluat leikata. Käytän kynää, joka häviää kankaasta myöhemmin. Voit myös leikata vain kauluskohdan jätttäen vain ylimmän napin, mutta tämä versio sopii hyvin myös avarakaula-aukkoisempien paitojen seuraksi.
Vaihe 3. Leikkaa kaulus merkkaamastasi kohdasta! Selkäpuolellekin kannattaa jättää vähän kangasta.
Vaihe 4. Valmis!

Shortsit: Äidin vanhoista housuista tehdyt, T-paita: Prisma, Kengät: Vagabond

Äidin helmikorvikset


Boyfriend-farkut: H&M, Marilyn Monroe -paita: H&M, Bleiseri: Gina Tricot, Sormus: Gina Tricot

Hame: kirppis, Kultainen neule: Ystävän H&M:stä, Niittiballeriinat: kirppis, Sormus: Gina Tricot



Asu 1. Tähän asuun kaulus tuo hauskaa preppy-tyyliä! Asu ei vaikuta tylsältä, kun shortsit ovat värikkäät! Kaulakoruja ei tarvita, koska kaulus on itsessään jo melkein kuin koru! Älkää hei naurako Prisma-paidalle! Nuo ovat peruspaitoja, ja niissä on todella hyvä laatu. 100% puuvillaa, hinta 5 euroa! Ja kyllä, kengät ovat eri versio ikuisista Vagabond-kengistäni! Näissä on jonkinlainen Cowboy-tunnelma.

Asu 2.  Minun suhteessani tämä on todella perusasu. Kiva printtipaita (nythän siinä on idolini Marilyn Monroen kuva), Boyfriend-farkut ja oranssi bleiseri! Erikoisemman siitä tekee kuitenkin tuo kaulus!

Asu 3. Tykkään tästä asusta varmaan eniten syystä, että valkoinen toistuu asussa kauluksessa ja hameessa. Voisi melkein luulla, että kyseessä on paita ja hame! Ja koska valkoista on vaikea yhdistää keskenään pienenpienien värierojen takia, valkoisten välissä oleva kulta huijaa silmää! Kulta toistuu myös kenkien niiteissä!


Seuraavaa stailaussessiota kannattaa odottaa, koska luvassa on perusasuja taikka sitten kirppislöydöksiä tältä viikonlopulta!

Hyvää viikon alkamista!

Emma  

6 kommenttia:

  1. Kiva ku laittelet näitä DIY juttuja tänne :) Tykkään. (y)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos! :) Jos on jotain ideoita, niin olisi kiva toteuttaa!

      Poista
  2. great styling! love the looks! xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    VastaaPoista
  3. heippa. ajattelin kokeilla kepillä jäätä. olen etsinyt koirien ja kissojen kanssa kultaista neuletta. olisiko se mahdollisesti myynnissä?

    niittynenjaana@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Joudun nyt valitettavasti kertomaan, että neule ei ollut minun vaan ystävältä lainattu! :( Hän osti sen H&M:ltä, eli ehkä sieltä löytyy edelleenkin jotain samantyyppistä...? Onnea metsästykseen! :)

      XX Emma

      Poista