sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Haaste: 5 päivää, 7 vaatetta

Heippa kaikki!

Mietin, että teen vaihteeksi jotain erikoista, ja sitten sain idean tehdä postaussarjan, jossa viiden päivän ajan käytän vain seitsemää vaatekappaletta.
Tällainen monipuolisuus-ajattelu on hyödyksi vaikka matkalle pakatessa, mutta tällä kertaa teen sen nyt vain teidän iloksenne! Monet YouTube-gurutkin ovat innostuneet tästä, esim. Christelle!

Strategiani oli ottaa mukaan niin ikivihreitä klassikoita, kuin trendikkäämpiä muotivillitys-vaatteita, joita voi sitten estottomasti mixailla ja matchailla keskenään! Nimittäin tähän seitsikkoon ei olisi kannattanut ottaa mukaan vaikka iltapukua!

Säännöt:
-Vaatteita saa olla enintään seitsemän
- Päiviä pitää niiden mixailemiseen olla vähintään viisi
- Kenkiä, laukkuja, koruja, sukkiksia ym. saa käyttää vapaasti
- Ole luova!



Paidat

Vaatekappale 1. Leopardikuvioinen pusero

Päätin ottaa tämän mukaan huomatessani, että molemmat toiset paitani ovat niinkin peruselementtejä. Tämä tuo siis asuihin hauskuutta, ja eläinprinttihän on juuri nyt niin in, kuten Rihanna näyttää! (Aluksihan minulla oli tässä leopardikuvioinen t-paitani, mutta tänään kirppikseltä tämän kotiutettuani päätin että hei, tämäpä on parempi!)

Leopardipaita: Kirppis


Vaatekappale 2: Valkoinen perustoppi

Kaikki jotka omistavat valkoisen peruspaidan tietävät kuinka käytännöllinen se on, kuten myös Whitney Port! Tämän perushihattoman voi yhdistää muuten rajuihin asuihin niitä kesyttämään!

Hihaton: Iskän vaatekaappi

Vaatekappale 3: Raitapaita

Raitapaita on varmaan klassisin ja muuntautumiskykyisin vaate jonka tiedän. Audrey Hepburn näytti häikäisevältä siinä jo viime vuosisadalla, kun nykyään uudet tyyli-ikonit kuten Alexa Chung rokkaavat tätä lookia!

Raitapaita: Marimekko (Äitin vanha) 

Housut

Vaatekappale 4: Boyfriend-farkut

Miltei nykyklassikoksi esimerkiksi Kate Bosworthin avulla nousseet boyfriend-farkut ovat kaikessa ronskiudessaan  täydelliset tasapainottamaan muuten feminiinistä lookia!

Boyfriend-farkut: H&M

Vaatekappale 5: Sininen hame

Tämä ihanan värikäs hame antaa asulle tarvittavaa lisäpotkua! Sen materiaali on ihanan ylellistä ja värikin on niin sanottu Royal Blue, joka oli jopa Kate Middletonin kihlajaismekon väri!

Sininen hame: Kirppis

Bleiserit ja takit


Vaatekappale 6: Biker-takki

Taas yksi ylittämätön klassikko! James Deanin ikoninen takki jatkaa voittokulkuaan yli 50 vuodenkin jälkeen! Tämän nahkatakin voi yhdistää melkeinpä mihin vain!

Nahkatakki: H&M
Vaatekappale 7: Orassi bleiseri

Minun ja luultavasti Rachel Bilsonin vaatekaapissa luottopaikan kohta saavuttava ihanan raikas bleiseri on ihana piristysruiske päivään! Tämä raikastaa jokaisen asun!

Bleiseri: Gina Tricot





Asuja tulossa tällä viikolla! (Ja kirppis-stailaus)

Emma


Ps. Hei ilmoitelkaapahan, jos tällaiset haasteet kiinnostaisivat jatkossakin! Ja jos inspiroin jotakuta teistä tekemään samanlaisen haasteen, niin ilmoitelkaa ihmeessä! Ja hei onko nuo kuvien kera esitellyt julkkikset ihan tyhmä idea vai tykkäättekö?

 

 


2 kommenttia:

  1. Hei nää haasteethan on tosi hyvä idea! Tuli mieleen, että kun kohta on päättärit niin jos jotain juhla-asu juttuja? Oon ite ihan hukassa, kun ei oo mitään hajua siitä mitä pukis!
    Ainakin kiinnostais, että miten suht tavallisesta mekosta sais asusteilla ym. juhlavan! :)

    VastaaPoista
  2. Hei tossahan on todella hyvä idea, nimittäin itsekin kohta koulun kevätjuhlissa juhlivana ajattelin etten osta uutta vaan asusteilla piristän vanhaa! Pitää laittaa harkintaan! Ja hyvä että haaste oli hyvä! :D

    X Emma

    VastaaPoista