maanantai 3. kesäkuuta 2013

A shark and a parrot


Laukku: Gina Tricot, Paita: Pariisista, Shortsit: Cubus (vanhat), Kengät: New Yorker, Aurinkolasit: Lontoosta




Hei, eli tänään vaihteeksi kunnon kameralla otettuja asukuvia!
Sain kaverin manipuloitua ottamaan ne ja vieläpä poseeraamaan välttämättömissä testikuvissa (koska kello oli 22:30 kun otettiin nämä kuvat ja valotus ymsyms piti testata)!
   Näissä vaatteissa ja meiningeissä pyörin tänään stadissa ostamassa bikineitä kesäksi! OMG se on kyllä niin turhauttavaa puuhaa... Pukuhuoneen valaistus ja huonot peilit ja kuuma ilma ja ahdistava tunnelma eivät suoraan sanottuna inspiroi tekemään sitä kesän kriittisintä vaateostosta, mutta n. puolentoista tunnin aherruksen jälkeen löysin just hyvät biksut itselleni! :) Iso kiitos Ainolle, kun jaksoit raahautua mun perässä vaikka kuinka moneen kauppaan ja olit hyvää seuraa.
Asu oli tosi mukava niin mukava kun tuolla helteessä voi olla. Ja noi kengät... Oikeesti, kävin Itiksessä vaan sen takia josko noita olis tullu lisää vaaleenruskeina ja olisin voinu hamstrata niitä lisää koska ne vaan on niin mukavat ja ihanat. Ja hei, 14,95€. Kävelin noilla 5km eilen kaupungilta kotiin eikä edes tullu rakkoja. Se on saavutus upouusilta kengiltä.
Illalla sitten siivoilin huonettani joka oli siis ihan kauheessa kunnossa ja siinä menee varmaan koko viikko tällä mun hitaalla aikaansaamattomalla tyylilläni siivota... :D Ja kävin iltakahvilla joka on jo muodostunut melkeinpä tavaksi. Pitää alkaa tuoda omat kahvit koska sellanen pieni kupponen maksaa lähihuoltsikallani 1,70€.......... Huomenna menen sitte heittämään talviturkin ja pääsen testaamaan uusia biksujani tosikäytössä!

Mitä muuten pidätte tosta mun hai-paidasta? Se on mun mielestä aivan IHANA ja muistutti mua tästä.
Hiukset kreppasin ihan vaihtelun vuoksi.


Cubus

Any thoughts? :)

♥   Emma

1 kommentti:

  1. Upea haipaita! Ostaisin itsekin tuollaisen. Näyttää kalliilta. Biksut on kivat myös.

    VastaaPoista