tiistai 11. kesäkuuta 2013

Valo



Ombré-neule: Tuliainen Ranskasta, Army-liivi: Amerikasta (Old Navy), Pilkulliset shortsit: H&M:n lastenosastolta +DIY (vanhat), Kengät: Converse


Koru: Tuliainen

Korvikset: Ruotsista (Ur&Penn ja vanhat)



Nää kuvat on niinkin kaukaa kun perjantailta. Löydettiin Saran kaa taas yks iha perfecto kuvauspaikka parkkihallin katolta ja oltiin liikkeellä näköjään sopivasti auringonlaskun aikaan ja taivas oli kauneimmillaan. Osassa kuvista on ihana pinkki valo rakennuksien seinillä!
Tossa tokavikassa kuvassa mä osoitan rakkauttani Starbucksin termosta kohtaan. Se siis pitää sisällään mun lemppariksi muodostunutta iltakahvia, reilun sokeri- ja maito-määrän kera.
Huomasin ihmeekseni näiden kuvien asumerkintöjä merkkaillessani, että mulla on oikeesti tosi paljon vaatteita ulkomailta! :D Kun musta aina tuntuu siltä että ulkomailla ollessani shoppailen vaan vähäsen (ja uskon että varsinkin äiti väittäisi toista) mutta näköjään niitä vaatteita on kertynyt ihan jokapäiväiseen käyttöön monelta reissulta!
Kuvissa näkyy pallolliset shortsit jotka on tehty H&M:n lastenosastolta ostetusta hameesta. Tykkään noista nyt tosi paljon, kun hameena ei tullut melkeen ollenkaan käytettyä! Mulla on joku shortsiriippuvuus, ehkä siitä johtuen että inhoon ostaa housuja kun ne on vyötäröltä usein liian leveät ja reisistä liian kapeat, mutta shortseissa tällaista ongelmaa ei ole! Ja mä kun käyttelen shortseja kesät talvet ihan pokkana sitten vaikka sukkisten kanssa.
Ja hei, taas hyppykuvia! Mut ne nyt alkaa olla jo peruskauraa... :D
Olin poissa linjoilta nyt pari päivää, kun käväsin mökillä! Oli tosi kiva reissu! Uin, saunoin, hengasin koirien kanssa... Tällasta mökkeily-juttua! Mutta nyt taas täällä! Ja väsyneenä, taidan nyt kiirehtiä nukkumaan, kello 0.52. Huomenna (eiku tänään) meen maksamaan hirvittävät sakot kirjastoon ja yritän palata mökkimielentilasta kaupunkimielentilaan! :D

Hyvää yötä!


♥   Emma

1 kommentti:

  1. Oi, ihana valo!

    Kannattaisiko lisätä kuvatekstiksi "Starbucks-termari, isin lahjaksi saama"?

    VastaaPoista