torstai 14. kesäkuuta 2012

5 asiaa, joita rakastan tällä hetkellä

1. Uudet hopeiset sandaalit

Okei, eli parasta mahtavaa kesässä on se, että saa ostaa uudet bikinit/sandaalit! Nämä ihanaiset saapuivat eilen postissa...



2. Hatut

Päänsä voi suojata Auringolta tyylikkäämminkin kuin vanhalla Nokia-lippiksellä. Nämä ovat upea esimerkki kauniimmista pääsuojuksista! (Löysin muuten tuon vasemmanpuoleisen vasta meidän kellarista talven jäljiltä! Jeii, viime vuoden suosikki on saapunut takaisin!)




3. JÄÄTELÖ

Ahh, kaikki ne uudet mahtavat uudet jätskimaut, joita lanseerataan juuri ennen kesää... Lidl on (KIITOS) tehnyt halvan version Ben&Jerry's:in Strawberry Cheesecakesta, joka on mahtavaa!



4. Kukat <3

Aww, mutta katsokaa nyt näitä ihania Iiriksiä!!!





5. Tuotantokaudet


Okei, kesäisin saattaa tulla välillä vähän tylsää, ja Carrie pelastaa siitä jamasta! Katsoin tänään viimeisen kauden päätösjakson ja voi sitä nyyhkyjuhlaa! Carrie ja Big kuuluvat yhteen!








+ 1

Rakas kissalapsi täyttää tänään 6 vuotta! Onnea, Sugargirl!



XX Emma

3 kommenttia:

  1. Tosi nätit noi kengät (-: Ja aahh, kiitän sua kun kerroit tosta lidlin strawberry cheesecake jätskistä! Se on yks parhaimmista Ben&Jerry jätskeistä.. :P Ja paaaljon onnea sugarille <3

    VastaaPoista
  2. Kengät olivat mahtavat, mutta ekalla käyttökerralla vaurioituivat jo vähän! :( Äiti sanoi, että niitä Lidlin halpisversiojätskejä oli enemmänkin! :) Ja kerron terkut Herbielle!

    Emma

    VastaaPoista
  3. Pakko kysyä, paljon ne maksaa? :D

    VastaaPoista