sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Lempparilöydöt kesäksi

Valkoinen bleiseri



Jakku

Jakku – H&M:stä

http://www.hm.com/fi/s/036WKU
Conscious Collection. Malliltaan normaali jakku luomupuuvillasekoitetta. Kaksi etutaskua ja hihansuissa halkio. Vuori 100% polyesteriä.
H;amp;Mwww.hm.com "> Tällaista olen yrittänyt metsästää jo pitkään, ja nyt niitä on vihdoin markkinoilla! Valkoinen on raikas väri, ja todella chic tällä hetkellä. Valkoinen valkoisella -trendi on nyt ajankohtainen ja tämän voisi freesisti yhdistää vaikkapa valkoisiin farkkuihin. Myös pastellien kanssa tämä bleiseri sopisi mahtavasti!

Ombre-värjätyt shortsit


Housut & shortsit , Girlfriend Jeans , Current/Elliot - NELLY.COM

Ombre-värjäys onkin ollut in jo pitkän aikaa hiuksissa, ja nyt se hiipii vaatteisiinkin! Hyvin kesäinen look tämä tosiaan on, ja toteutettavissa niin värjäämällä kotona kuin ostettavissa Nelly.comista! Ombre-shortsit ovat mahtavat kesään ja vaikkapa festareille hyvin varteenotettavat!

Metallin väriset sandaalit



Sandaalit

Sandaalit – H&M:stä

http://www.hm.com/fi/s/037UPA
Remmisandaalit tekonahkaa. Sivulla solki. Kumipohjat.
H;amp;Mwww.hm.com "> Metallinhohto on tänä kesänä pinnalla, vaikka usein se mielletään vain syksyn ja talven jutuksi. Nämä sandaalit ovat juuri tarpeeksi juhlavat iltaan, mutta ovat sopivat myös päivä-tilaisuuksiin!

Kultainen rannekello


Kellot , Fossil Watch , Fossil - NELLY.COM
Isot rannekellot ovat tyylikkäitä itsekseen, tai sitten "arm partyn" eli monien erilaisten rannekorujen kanssa mixattuna. Olen etsiskellyt jo tovin ei niin hintavaa versiota tällaisesta, mutta tähän asti ei ole vielä tärpännyt, ehkäpä sitten joululahjalistalle...


Emma

Ps. DIY:ta tulossa huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti