tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kirppislöytöjä ja niiden stailausta


Heippa kaikki!

Kävin siis toissa sunnuntaina taas kirpparilla kiertelemässä, ja bongasin mielestäni aika hyvät löydöt! Rahaa kului vain 7 euroa, joka on aika hyvä saavutus, kun ottaa huomioon mitä ostin!!! 
  Stailasin tänään nämä vaatekappaleet kahdella tavalla, sen takia että niitä nyt on vain kaksi... Mutta ei se määrä, vaan se laatu! Niin, mutta se miten olen stailannut ne: toinen stailaus on rento, arkilook ja toinen sitten taas juhlavampi ja ilta-ystävällisempi! On mielestäni hauska leikkiä erilaisilla vastakohdilla ja rikkoa ehkä niitä "muodin kirjoittamattomia sääntöjä"! Siksi olen muuntanut juhlavan hameen arkikäyttöön ja huolettoman t-paidan glamoröösiksi ilta-asuksi! 

ENJOY!

Kirppishame oli alunperin Topshopista ostettu, ja kuulemma käyttämätön. Kuitenkin viiden euron hinta mietitytti ja tulinkin toisella kierroksella nappaamaan sen vasta rekiltä! Alunperin hinta oli ollut 42€, mutta lapussa luki kyllä jo alennus viiteentoista puntaan. Olen todella iloinen tästä hameesta! Leikkaus on sellainen kiinnostava ja omaperäinen!

Hame: Kirppis, 5€


Mietiskelinpä vaan, että ai, tollaiset rannekorut voivat tulla tarpeeseen ja kun myyjä sanoi hinnaksi euron, tulivat kaupat!

Rannerenkaat: Kirppis, 1€

Hame: Kirppis, Rannekorut: Kirppis, Farkkupaita (tehty mekosta): Saksasta, Vyö: Vintagea, Aurinkolasit: Kirppis, Nilkkurit: Vagabond 

Juhla:

Juhla-asun taikominen tästä hameesta on helpompaa! Meninkin aika normilookilla, ja lisäsin oranssin bleiserin ja rennon harmaan t-paidan. Korkeat korot ja strassikaulakoru käyvät asusteiksi.

Hame: Kirppis, Harmaa t-paita: Prisma, Oranssi Bleiseri: GT, Aurinkolasit: H&M, Korkokengät: H&M,  Koru: Äitin

California-paita-raukkani alkaa vedellä viimeisiään, ja olenkin yrittänyt etsiä sille korvaajaa :(
Kun sitten näin tämän rekillä, mietin, että tuohan on musta, siinä on ideaa, ja ÄITINI käyttäisi sitä... California-paita on nimittäin Äitini 80-luvulta ja kun vastaani tuli sitten Äitin nuoruuden idolin Grace Jonesin kuvalla varustettu paita, olihan se pakko napata! Ja vieläpä mahtavaan EURON hintaan!

Grace Jones t-paita: Kirppis 1€


Arki:

Coolin rokkarilookin saa aikaan revityillä farkuilla ja printtipaidalla. Käärin farkut lahkeista ja annoin nilkkureiden näkyä. Asusteiksi HATTU ja hienosto-kerrointa lisäävä strassikoru!


Grace Jones t-paita: Kirppis, Valkoiset farkut: Kirppis+DIY, Kaulakoru: Äitin, Hattu: Prisma, Nilkkurit: Vagabond, Arskat: H&M


Juhla:

T-paita menee juhlassakin, kunhan muu asu on tarpeeksi juhlava! Yhdistin paidan siniseen hameeseen ja Michael Jackson -henkiseen jakkuun!

Grace Jones t-paita: Kirppis, Sininen hame: Kirppis, Michael Jackson -henkinen takki: H&M, Nilkkurit: Vagabond, Aurinkolasit: H&M

XX Emma


Ps. Kissa päätti parkkeerata narunsa juuri tuohon kohtaan, niin että fleksi näkyy kaikissa kuvissa! -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti