sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lempparikesäasusteet + stailausta

Heippa kaikki!

Tänään, tai no itse asiassa eilen, päätin tehdä tällaisen jutun kesäasusteista! Otin yhden lempparin joka kategoriasta: laukut, kengät, vyöt, hatut, huivit, kaulakorut, käsikorut, sormukset ja korvakorut. Ja stailasin ne sitten viiteen asuun miten parhaaksi näin! Olen itse huono käyttämään kunnolla asusteita, mutta yritän nyt oppia pois pahasta tavastani! Ehkä tästä löytyy teillekin jotain hyödyllistä vinkkiä kesäasuihin!

Let's start!

Löysin tämän Prisman lastenosastolta(?) viimeviikkoisella shoppailureissullani, ja tälläsin sen päähäni. Siinä se on pysynytkin miltei koko viikon. Olen päättänyt palata hattuhurmioon nyt kesäksi, käytännöllisyys ja cooleus syistä. Tällainen perushattu on mielestäni hyvä hankinta, se sopii moneen asuun ja maustaa lookia kummasti!


Hattu: Prisma 13,95e

Rakastan sormuksia! Kausittaisesti. Välillä en käytä niitä lainkaan, ja sitten yhtenä päivänä innostun niistä taas suunnattomasti! Nämä ovat kesään täydellisiä: "Big, Bold and Beautiful" - Suuria, Rohkeita ja Kauniita! Tällainen sormeen ja menoksi, ei siinä sitten muuta asustamista niin tarvitakaan!

Sormukset: Piikkisormus Gina Tricotista, Turkoosi- ja kukkasormukset Lindex


Huivit ovat kätsyjä kesällä; ne voi solmia turbaaniksi, käyttää itsekseen piristämään asua, tai ottaa kesäillaksi mukaan lämmikkeeksi!
Okei, täytyy myöntää kyllä, että olen itse todella huono käyttämään huiveja! En jaksa laittaa sitä asun päälle ja unohdan aina sen lämmittävän ominaisuuden. Kuitenkin pysyvä kesäsuosikkini on turbaani, ja helppoja sitomisohjeita löydät blogistani!


Huivi: Äitin vanha

Suurta osaa kevätjuhla-asussani näytellyt statement-kaulakoru on täydellinen jopa vaikka t-paidan kaveriksi! Laiskan asustajan (Check!) unelma, sillä tämä ei todellakaan muita koruja kaverikseen tarvitse!

Kaulakoru: Noa Noa

Vyö on kesällä todella käytännölliinen asuste: sillä voi kuroa vaikkapa kauluspaidan vyötärön kokoon. Tykkään tästä vyöstä, koska dramaattisuutensa takia sen voi yhdistää mitä simppeleimpiin asuihin!

Leopardivyö: Äitin vanha

Kesä on värikkäiden ja koristeellisten korvisten aikaa! Jopa arkipäivinä juhlakorviksia voi käyttää antamaan asulleen sitä jotakin! Turkoosi on kesäkoruihin oiva valinta, mutta myös vaikka vaalenpunainen on nyt ajankohtainen koruväri.


Turkoosikorvikset: H&M

Gladiaattorisandaalit saattoivat ehkä olla jo parin vuoden takainen juttu, mutta minähän en näistä luovu!
Mielestäni ne ovat vieläkin ajankohtaiset, koska turhia tilpehöörejä tai timantteja ei niistä löydy. Jos siis etsit niitä sopivia sandaaleja, hanki silmääsi miellyttävät, simppelit, yksiväriset sandaalit. Niissä kannattaa olla myös joku juju! Sellaisia jaksat käyttää pidemmänkin aikaa, koska parin vuoden päästä ne neonsandaalit eivät ehkä näytäkään enää niin cooleilta. Mutta jos sellainen iskee sinuun, niin älä pelkää ottaa riskejä! (Ostin nimittäin juuri "metalliset" sandaalit...)


Gladiaattorisandaalit: Vagabond

Tänä kesänä on trendikästä kuljettaa ranteessaan ns. Armcandy:ä, joka on periaatteessa sitä, että kokoat kaikki omistamasi rannekorut käteesi yhtä aikaa. Minunkin mielestäni sellainen festarilook toimii kyllä välillä, mutta tunnen oloni siinä hiireksi leijonan vaatteissa. Siksi snobi-minä nauttii kesälläkin tämän simppelin rannerenkaan pitämisestä, kun saatan räväyttää jossain muussa asiassa!


Hopeinen rannerengas: Glitter


Kesällä on ihanaa, kun ei tarvitse kantaa sitä kymmentä kiloa painavaa, tiiliskiviä täynnä olevaa käsilaukkua mukanaan, vaan voi sujauttaa tärkeimmät tavarat tällaiseen söpöön hippilaukkuun ja juoksennella pellolla kädet vapaana...?


Olkalaukku: Äitin vanha

Aurinkolasit ovat mahtava keksintö! Miten muutenkaan voit näyttää übercoolilta sinä päivänä kun et jaksanut meikata silmiäsi ja samalla suojella katsettasi? Nämä kissamaiset arskat ovat tämäkesäinen löytöni!

Aurinkolasit: H&M

Styling...



Rakastan sellaisia asuja, jotka näyttävät hienoilta, vaikka päälläsi olisikin niin simppelit vaatteet kuin farkkushortsit ja t-paita! Asusteet tekevät asun, myönnän. Nämä leopardiloaferit ovat ihana lisä kissatmaisiin laseihin ja turkooseihin korviksiin.

Chanel-logo-paita: DIY, Farkkushortsit: DIY, Leopardiloaferit: DinSko

Oloni oli supersöpö tässä asussa, ja chillailinkin se päällä loppuillan. Pinkit housut, pinkit kengät ja päässä turbaani jossa pinkki toistuu taas! Vältä kuitenkin liian paljon "yhteen sopivia" asukokonaisuuksia, ja riko rajoja harmaalla tavispaidalla ja korulla joka kelpuutettaisiin hovissakin.

Pinkit housut: H&M, Harmaa t-paita: Prisma, Baltsut: H&M


City-chic on tämän tyylin avainsana. Sporttiset leikkaukset tuovat urbaania vibaa asuun. Käärmeprintti toimii mahtavasti tämän keltaisen topin kanssa. Hattu, sandaalit ja cuff-käsikoru, siinä kaikki mitä asusteiksi tarvitset.

Käärmeprinttishortsit: H&M, Neontoppi: Gina Tricot, Nahkis: H&M

Yksi ehdottomista luottoasuistani. Asu sopii kouluun, illalliselle, shoppailureissulle, mihin vaan! Valkoinen kauluspaita kuuluu kesällä peruspuvustooni, sen voi heittää vaikkapa uikkarin päälle ja vaalea kangas ei ole liian kuuma! Leopardivyö tuo asuun kiinnostavuutta.

Valkoinen kauluspaita: H&M, Sininen hame: kirppis, Niittibaltsut: Kirppis


Hippilook!  Maksihame, joka on leikattu lyhyemmäksi edestä, ja itse paljon kustomoitu H&M:n miestenosaston paita= Huoleton yhdistelmä
Hattu on taas päässä ja hengen mukaisesti hippilaukku olalla. Lisäsin niittisormuksen, sekä -balleriinat!

High low-hame: DIY, Kolmioleikkaus-paita: DIY, Niittibaltsut: Kirppis


Kun kuvasimme tätä juttua huoneessani kaverini kanssa eilen, sattui järkyttävä kohtaus. Tunsin jotain jalallani, ja kun käännyin katsomaan, se oli ampiainen! INHOAN ampiaisia! Ne ovat tosi pelottavia! No, pomppasimme siinä sitten kauhistuneena pystyyn ja kiljuimme täyttä kurkkua. Viereisessä huoneessa oleva Äitini joutui sitten tulla pelastamaan meidät hädästä, ja surmaamaan ampiaisrukan. 
Kun sitä miettii nyt, on outoa ajatella, että jokin niin pieni voi pelästyttää tällaisen sitä paljon isomman otuksen...

Mutta hei, hyvää viikkoa kaikille LOMALAISILLE siellä ja toivottavasti työssäkäyvienkin viikko on mukava! 
Kertokaapa jos huomasitte asustekokoelmasta puuttuvan jotakin, tai ehkäpä haluatte kertoa mikä on teidän lemppariasusteenne...? 


 XX Emma

4 kommenttia:

  1. siis toi vyö on aivan upea!!! :O

    http://fashionbeautymylife.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se onkin yksi mun lemppareita, vaikka täyttääkin kohta 30 vuotta!

      XX Emma

      Poista
  2. tosi ihania asukokonaisuuksia, nämä todella inspiroivat minua :)

    VastaaPoista