perjantai 29. kesäkuuta 2012

Cat eyes

Heippa kaikki!

Mitä ihminen pukee päällensä sellaisena päivänä, kun päivän "to do" -lista koostuu lähinnä lenkistä, bloggaamisesta ja jäätelön syömisestä? No, tänään ainakin vanhan lempparikissapaidan, rähjäiset shortsit ja luottohatun! En tosiaan ole tehnyt tässä muutamiin päiviin mitään sen kummallisempaa, niin tylsältä kuin se saattaa kuulostaakin!
Listaihmisenä olen kyllä harkinnut tekeväni luettelon siitä, mitä aion kesän aikana saavuttaa/tehdä. No, eihän sekään nyt suurilla toiveilla täyty, vaan sielläkin haaveilen lähinnä ulkokirppiksellä käymisestä ja maauimalassa uimisesta. Toisaalta, lomahan on juuri sellaista lepäilyä ja löhöilyä varten, että työ maistuukin levon jälkeen maukkaammalta!
Yksi suuri unelma on kuitenkin täyttymässä heinäkuussa: pääsen nimittäin New Yorkiin. Olen niin innoissani matkasta, odotan shoppailumahdollisuuksia, lämpöä, siellä odottavia perhetuttujamme, sekä vain Amerikkaa. Olen käynyt siellä kahdesti, ja aion todellakin käydä vielä useasti!
Minne päin te olette matkustamassa?

Paita: Joku vanha, Farkkushortsit: DIY, Hattu: Prisma, Nilkkurit: Vagabond


Tein tällaisen hianon manikyyrin! Laitoin aluksi vaan sinistä ja sitten älysin alkaa taiteilla ton lipun kanssa... Siitä tuli oikeastaan aika hieno! Voin tehdä tutorialin, jos joku on kiinnostunut!

Sormukset: Äidin
Oli pakko vielä ottaa tällainen kamukuva kissan ja kissapaidan kanssa! :) Sokru ei tainnut olla ihan niin iloinen...

XX Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti